Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

16. 3. 2017 · Aktualizácia: 24. 9. 2023

V januári som absolvovala operáciu horných viečok

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
V januári som absolvovala operáciu horných viečok
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

V januári som absolvovala operáciu horných viečok /horná blefaroplastika/. V minulosti som o tomto zákroku neuvažovala, ale starám sa o takmer slepú maminu a chodím s ňou na očnú kliniku do Antolskej nemocnice a tam mi pred pár mesiacmi pani primárka - len tak medzi rečou - povedala, či neuvažujem niečo robiť s očnými viečkami - hornými, hlavne s pravým. Trochu ma to prekvapilo a tak som dala protiotázku, že načo. Tak mi to vysvetlila, že to zaťažuje oko a tlačí a časom sú s tým problémy. Je pravda, že niekedy sa stávalo, že ráno som mala pocit, že to oko riadne neotvorím a zišla by sa mi na viečko zicherka /zapínací špendlík/. Tak som navštívila moju očnú lekárku a odkonzultovala som to s ňou. Tá len potvrdila to čo mi bolo povedané. A tak som rozobrala tento problém s MUDr. Fedelešom. Ako vždy bol skvelý. Pozrel, že veru bolo by dobré, ale ja sa musím rozhodnúť. Zrejme uhádol moje myšlienky, lebo povedal, aby som sa netrápila tým čo povie niekto z okolia, akože No a načo jej to bude v jej veku. Tak som dostala termín. Že to nebol rozmar svedčí o tom aj to, že mi odobral cca 1 - 1,2 cm kože. Zákrok bolo v lokálnej anastéze a tak sme sa aj pekne porozprávali. Skvelý chirurg, skvelý človek. Bolesti po zákroku minimálne. Jazvičky sa krásne zhojili. Moji známi - nevedia o zákroku - mi hovoria, že počuj Ty vyzeráš nejak mladšie. A môj syn sa na mňa pri našom stretnutí pozeral, že “mami tak dobre vyzeráš” Až potom keď som mu povedala, že mám za sebou tento zákrok tak sa zasmial a utrúsil “No tá mamina sa nezdá. Ale máš to super”. Len môj manžel občas povie "Neviem si ešte zvyknúť na tie Tvoje očká" No nie je to krása.

2

Komentáre (2)

Ahoj Valéry, za ako dlho od operácie Ti vyberali stehy? Ako dlho sa ranky hojili?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
No stehy sa vyberali siedmy deň od operácie pekne jedným ťahom a nebolelo to. Jazvičky - musím to tak nazvať, lebo jazvy sa to nazvať nedá - som si natierala ešte asi 7-9 dní očným Framykoinom a teraz to natieram hydratačnými krémami. Už si dávam aj očné tiene a riasenku a bez problémov.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.