Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

6. 8. 2015 · Aktualizácia: 30. 9. 2023

Po porode som mala ochabnute prsia

Stojí to za to
Približná cena: 2.505 €

O lekárovi

ENVY klinika estetickej medicíny
3 adresy v Bratislavský kraj, Košický kraj...
Hodnotenie:
Po porode som mala ochabnute prsia
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Bola sam na augmetacii prsnikov spojenej s pexiou, pretoze som mala po porode ochabnute prsia a nadbytok koze. MUDr. Maryna Kacmarcikova mi k mojej postave odporucila velkost implantatov, 350 a vysvetlila mi , ze aj napriek ich vlozeniu bude niekolko cm koze navyse a teda, ze je nutne kozu aj odobrat. K tejto doktorke som sa objednala na zaklade odporucania mojej znamej. Musim povedat, ze s vysledkom ako aj komunikaciou aj starostlivostlivostou po operacii som velmi spokojna. Pani doktorka je skvela zena, priama a uprimna :) A ozaj vsetko prebehlo a aj vyzera tak, ako povedala. Starostlivost na klinike je uzasna, najma sestricka Zlatka je uzasna podpora a pomoc! Skutocne mozem tuto kliniku ako aj samotnu pani dokrotku velmi odporucat! S pozdravom, Eva E.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Augmentácia u MUDr. Bogdána

Dlho som sa odhodlavala podstupiť augmentaciu. Ale to, že som nemala ziadne prsia, a s tym spojenie obmedzovania (výber oblečenia, plaviek, spodneho pradla, a celkove sebavedomie) ma v podstate donútilo odhodlať sa. Túžba po krásnych velkych...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.