Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

11. 8. 2015 · Aktualizácia: 23. 9. 2023

Snažím stravovať zdravo

Nedôveryhodný výsledok

O lekárovi

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobrý deň, nemám žiadny problém, akurát moje bruško je väčšie ako si želám nemám žiadne strie ani ovisnuté, len je to už 99 cm. Už som aj do fitnes centra chodila, platila si osobného trénera... skúšala som to aj so stravou....ale žiadne diéty som nedržala, milujem jesť, ale nie pravidelne, to je chyba... stále je to nepravidelne, aj keď sa snažím stravovať zdravo. Situácia je taká, že pri mojej výške 168 cm a váha 75 kg nie som spokojná s bruškom. Ostatné je v pohode s ničím iným nemám problém ( možno v budúcnosti SMAS-lifting ) Mám väčšie prsia.

2

Komentáre (2)

Dobrý deń,
samozrejme môžete prísť k nám na konzultáciu s našim plastickým chirurgom MUDr Pikulom. Doktor Vám poskytne všetky potrebné informácie ohľadne zákroku a sama sa rozhodnete či zákrok absolvujete.
Tešíme sa na Vašu návštevu u nás.
pekný deń.

Medicentrum s.r.o., Zvolen
0905 757 343
045/5323 888
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobry den,sme pripraveni Vám ponuknuť naše služby.
S pozdravom
Mudr.Miroslav Gluck
www.plastickachirurgia.sk
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Liposukcia WAL po 3 deťoch v KE

Centru plastickej a estetickej chirurgie z mojej strany patrí veľké ďakujem. V zime som na tejto klinike podstúpila liposukciu, ktorá mi pomohla opäť sa stať spokojnou a vyrovnanou ženou. Dlhé roky som sa trápila so svojou váhou a po troch deťoch...

Čítať ďalej
tuk v oblasti brucha a stehien
rada by som vedela,kolko tento zakrok stoji (brucho+stehna),da sa to urobit jednorazovo(zijem v UK a rada by som som to mala za sebou v pribehu tyzdna povedzme) DAKUJEM

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.