Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

20. 1. 2017 · Aktualizácia: 27. 9. 2023

Korekcia očných viečok - úplná spokojnosť

Stojí to za to
Približná cena: 790 €

O lekárovi

Bratislava
Hodnotenie:
Korekcia očných viečok - úplná spokojnosť
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Som žena v dôchodkovom veku a dlho som sa odhodlávala na operáciu ochabnutých očných viečok a okolia očí (blefaroplastika). Napokon ma presvedčili pozitívne hodnotenia klientov a referencie na MUDr. Marka Šipku, ktorý ako plastický chirurg pôsobí, okrem iného, aj na EVECLINIC na Rusovskej ceste 19 v Bratislave. Uvedená klinika má zriadenú recepciu, kde ochotné zamestnankyne promptne riešia najrôznejšie požiadavky klientov. Veľmi príjemným prekvapením pre mňa (po vykonaní zákroku) bola ponuka manažérky kliniky na môj odvoz do miesta môjho trvalého bydliska, a to celkom bezplatne. Táto klinika je vybavená najmodernejšou technikou, je štýlovo a veľmi vkusne zariadená, kde sa klient cíti ako doma. Pán doktor Šipka ma na konzultácii ochotne (a bezplatne) oboznámil s predoperačnou prípravou, priebehom operácie, ako aj s pooperačnou liečbou. Operačné zákroky boli vykonané na dvakrát (1. 12. 2016 očné viečka a 13. 1. 2017 okolie očí). Počas zákrokov ma pán doktor priebežne informoval o vykonávaných úkonoch a celý čas sa správal veľmi ústretovo, proklientsky, empaticky, milo a priateľsky. Veľkým plusom dr. Šipku je jeho vysoká odbornosť, schopnosť vykonať zákrok šetrne, bezbolestne a bez jaziev. V jeho prípade sa dá hovoriť nielen o vysokej manuálnej zručnosti, ale už aj o umení v plastickej chirurgii. Ranky na viečkach sa po operácii rýchle zahojili a môj vzhľad je teraz oveľa sviežejší a mladší. Moja veľká vďaka teda patrí najmä pánovi MUDr. Markovi Šipkovi, ktorý svojím majstrovským umením, snahou o dokonalosť a úžasným prístupom ku klientom významne prispieva ku zvyšovaniu kvality ich života; moja vďaka však patrí aj zdravotnému personálu za ich proklientsky a ústretový prístup. Uvedenú kliniku odporúčam každému, má moje najvyššie hodnotenie. Margita

1

Komentár (1)

Dobrý deň Margita, ďakujem za hodnotenie. Môžem sa spýtať, prečo bol zákrok vykonaný na dvakrát? Aké ošetrenie či zákrok Vám robili na okolie očí? Všimlo si okolie zmenu?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.