Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

7. 10. 2016 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Blefaroplastika v Banskej Bystrici

Stojí to za to
Približná cena: 830 €

O lekárovi

MUDr. Milan Očenáš
Banská Bystrica
Hodnotenie:
Blefaroplastika
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Už dlhé roky ma trápil pokles horných viečok.V máji som sa rozhodla tento stav ukončiť :) Po dlhom hľadaní som sa rozhodla pre laserovú operáciu, blefaroplastiku horných viečok v Essur Clinic v Banskej Bystrici. Tento zákrok je možno drahší ako bežná operácia, ale stojí to za to. Doba hojenia bola u mňa minimálma a po dvoch týždňoch som sa vrátila do roboty. Kolegyne mohli vidieť už len krásny výsledok, žiadne stopy alebo rany po operáii. Nedávno som bola na kontrole a opäť som sa utvrdila, že som si dobre vybrala a dúfam, že v budúcnosti sa im opäť môžem zveriť do rúk.

2

Komentáre (2)

Ahoj Evuška, díky za hodnotenie. Ako dlho si sa rozhodovala pre operáciu a podľa čoho si si vybrala doktora? Kedy začína byť tento problém viditeľný? Teda možem sa spýtať koľko máš rokov? Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj Jana, mám 48 rokov. U mňa sa to začalo už dosť skoro. Mala som čosi cez 30. U každého je to individuálne. Teraz sa teším, že som sa rozhodla riešiť tento problém. Lekára som si vybrala podľa spôsobu zákroku. Len v Essur Clinic som našla laserovú blefaroplastiku. Bola som na konzultácii , páčil sa mi prístup, prostredie celkový dojem bol super.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.