Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

6. 2. 2017 · Aktualizácia: 26. 9. 2023

Transplantácia vlasov (MUDr. Nestorová)

Stojí to za to

O lekárovi

WhatsApp
Hodnotenie:
Transplantácia vlasov
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Veľká vďaka patrí MUDr A. Nestorovej, asistentke - Centru plastickej a estetickej chirurgie v Košiciach. Veľa času som strávil prezeraním diskusii, až som našiel toto centrum. Dnes viem, že moje rozhodnutie neľutujem. Na klinike sa stretnete s úsmenovom, odbornosťou, ochotou, ľudským prístupom. Celý zákrok prebehol bez komplikácii a ja sa už teraz teším z toho, že nebudem musieť holú hlavu skrývať pod čapicou :) Som nadmieru spokojný a odporúčam všetkým ľuďom, kt. majú problém s korunou krásy.

1

Komentár (1)

Ahoj Jeremmy, môžem sa spýtať koľko operácia stála/koľko štepov ti aplikovali? Mohol by si poslať fotku pred a po zákroku na porovnanie? Ďakujem za hodnotenie. Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
transplantácia vlasov FUE
Dobrý deň. Aká je prosím cena 1 štepu pri transplantácii vlasov FUE metódou na vašej klinike. (resp. koľko ma to približne asi celkovo bude stáť. Chcem zakryť kúty a redšie vlasy na povrchu hlavy, nemám plešinu). Ďakujem.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.