Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

15. 2. 2017 · Aktualizácia: 30. 9. 2023

Rhinoplastika na klinike Avelane

Stojí to za to
Približná cena: 2.400 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Rhinoplastika na klinike Avelane
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Pán doktor Mládek je veľký špecialista, operácia prebehla bez problémov, mala som asi najslabšie pooperačné stavy, slabý opuch, jeden deň modriny pod očami, druhý deň trochu oranžové a to je všetko. Sestričky boli veľmi príjemné, prostredie kliniky aj sála na najlepšej možnej úrovni. Neľutujem, že som zákrok podstúpila.

2

Komentáre (2)

Ahoj, ďakujem za hodnotenie. Mala si iba nejaký menší zákrok bez sekania kosti, keď to bolo tak v pohode, alebo len to tvoje telo tak super zvládlo :) Ako dlho si ťa nechali v nemocnici?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj Janka, sekali mi aj kost, mala som orli nos hned od cela, taku vystupenu kost az po spicku, tak tu mi vyrovnal, trosicku zuzil spicku a okrem toho mi este odstranoval chrupku v jednej nosnej dierke, ktora mi zakryvala polku nosnej dierky. Na klinike som bola jednu noc, doobeda na druhy den ma pustili domov. Neviem, preco som nespuchla a neofialovela, mohlo to byt mojim pozitivnym myslenim alebo proste dobrou reakciou tela a kvalitnou pracou pana doktora. :)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Zbrusenie hrbolčeka - rhinoplastika

Pekný deň prajem Pred rokom 14.2.2019 som absolvovala u pána dr.Očenáša rhinoplastiku nosa respektíve zbrusenie hrbolčeka a dala som aj na radu pána doktora v deň operácie zúženie špičky . Po operacii som bola veľmi sklamaná špička veľmi malá...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.