Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

28. 8. 2017 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Labioplastika, Dr. med. Škulavík, odborníčka sa veľkým srdcom

Stojí to za to
Približná cena: 1.900 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Labioplastika, Dr. med. Škulavík, odborníčka sa veľkým srdcom
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Rozhodnúť sa podstúpiť labioplastiku bolo veľmi jednoduché ale nájsť tu "pravú" doktorku bolo trošku ťažšie najmä ak sa jedná o takto intímnu oblasť. Mala som veľké šťastie že som na internete našla pani doktorku Dr. med. Jozefínu Skulavik. Okrem toho, že je veľmi sympatická, je to i veľmi veľký odborník s citlivým prístupom. Nemohla som si vybrať lepšie. Na predoperačnom vyšetrení mi všetko vysvetlila kde sme sa dohodli na termíne operácie. Operácia prebehla úplne v poriadku. Domov som odišla bez bolesti, a ošetrovala som a hygienu zabezpečovala tak, ako mi bolo povedané. S výsledkom som veľmi spokojná a myslím, že i pani doktorka pre ktorú bol môj problém asi aj výzvou, keďže som to mala dosť strašné a komplikované pretože okrem labioplastiky som mala aj úpravu tzv. clitoral unhooding. Pre mňa bolo veľmi dôležité nájsť takého operátora ktorému môžem veriť. Komunikácia s ňou bola bezproblémová (i po operácii sa zaujímala ako mi je, či je všetko v poriadku), na konzultácii či kontrole sme sa i zasmiali a mala som pocit, že sa snáď poznáme i roky. Takže milé žienky, dievčence ak uvažujete nad labioplastikou vrelo vám odporúčam Dr. med Jozefínu Skulavik! Prístup k pacientovi k nezaplateniu a je naozaj odborníčka s veľkým ❤

4

Komentáre (4)

Ahoj, ako dlho a kde si hľadala vhodného lekára? Bola si na viacerých konzultáciách, než si si doktorku vybrala? Predsa len, ako píšeš je to veľmi intímna vec a človek musí lekárovi dôverovať.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj, dosť dlho som sa rozhodovala (pár rokov) či to podstúpim a keď som už bola rozhodnutá, tak už to išlo celkom rýchlo. Hľadala som na nete, veď tam je toho veľmi veľa a napísala som viacerým doktorom. Vybrala som si ju aj preto, že jej maily boli naozaj perfektne napísané a dala som aj na svoj inštinkt takže okrem nej som na žiadnej inej konzultácii nebola, pretože vôbec nebolo treba. Želám veľa šťastia s nájdením toho pravého operatéra. ale myslím že pani doktorka je v skutku a okrem iného naozaj úžasný a veľký odborník.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ako dlho sa Ti to hojilo? Dá sa prvá dni sedieť, alebo je to bolestivé, ako napr. po pôrode?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Po operácii som sa cítila veľmi dobre, žiadne bolesti som nemala. Najťažšie boli prvé 3 dni a i to hlavne kvôli chladeniu a že som musela ležať. Potom sa mi trošku ťažšie chodilo. Ja som si nedávala nič proti bolesti, ale myslím že to je dosť individuálne keďže každý má iný prah bolesti. Hojilo sa to tak okolo 4 týždňov ale ja som sa radšej viac a dlhšie šetrila. Ono naozaj keď sa dodržia všetky odporúčania od pani doktorky tak je to v pohode.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.