Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

9. 10. 2017 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Po sekcii previs brucha, s abdominoplastikou som spokojná

Stojí to za to
Približná cena: 2.300 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Po sekcii previs brucha, s abdominoplastikou som spokojná
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Po sekcii som mala previs brucha,tak som sa rozhodla pre abdominoolastiku brušnej steny. S výsledkom som zatiaľ veľmi spokojná, nakoľko od operácie prešli len 2 týždne. Tak úplný výsledok budem môcť zhodnotiť až po niekoľkých mesiacoch.

2

Komentáre (2)

Ahoj, ako dlho si nad operáciu premýšaľala? Plánuješ ešte ďalšie tehotenstvo? Ako si znášala prvé dni? Počula som, že je potreba čo najviac oddychovať a aj chodiť trochu zohnutá, aby sa rana nenamáhala. Vložíš potom fotky pre inšpiráciu pre ostatné záujemkyne?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj,nad operáciou som dlho nerozmyslala lebo proste odzaciatku som mala to brucho take nepekne,že som vedela,že to bude treba len operovať. Chodila som pravidelne cvičiť,schudla som úplne cela,ale proste ten previs toho brucha som tam stále mala.Samozrejme neisla som hneď po sekcii,maly bude mat teraz 4 roky...ci plánujem tehotenstvo?momentalne nie,ale do budúcna áno. Prvé dni boli bolestivé,ale teraz som od operácie necelé 3 týždne a behám ako srnka ? Samozrejme,že to ešte stále cítim pri napnuti brucha,ten rez je citlivý ešte,ale v pohode sa s tým da žiť ? Ešte mám brucho trosku opuchnuté,ale už teraz vidím brutálny rozdiel. Takze ja môžem len odporučiť ?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
operácia brucha v Kosiciach

no tak chem vam napisat som po plastickej operaciji brucha nakolko som bola operovana v jednej sukromnej klinike v ke bola by som spokojna s operacijou keby ,nenastali komplikacije ktore som prezila, operaciu som podstupila 24 nov 2015 v kosiciach...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.