Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

24. 1. 2018 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Vypnutie pleti mezoniťami

Nedôveryhodný výsledok
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Mám 63 rokov a poklesnutú pleť, čo mi robí syslíky na sánke. Podľa obrázkov sa pleť dokonale vypne aj mezoniťami. Sú tieto obrázky pravdivé?

4

Komentáre (4)

Dobrý deň, boli ste už na konzultácii na klinike? Bol Vám odporúčaný tento zákrok alebo nejaký iný?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Nebola som na konzultácii, ale dostala som odpoveď, že je to veľmi účinný nechirurgický zákrok. Cena je 200 Euro za sánku. Určite tam pôjdem.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ďakujem za správu. Môžem Vás potom poprosiť o vloženie hodnotenia/príbehu k tomuto zákroku? Určite mnoho žien ocení ďalšie cenné informácie. Ďakujem a držím palce nech je výsledok, čo najlepší.
https://www.estheticon.sk/pacienti/mezonite
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
No mne to robil jeden doktor z takej malej kliniky bolo to pekne tyzden a potom mi to spadlo naspet spet vobec sa nic neviplo, tie nite boli take modre drsne a z jedneho lica mi vyslo von asi to bolo vlozene naopak ramkovanym opacne smerom nahor ?

Ked som tomu gubovi povedala doktorovi co mi to robil ze to vyslo von tak mi povedal ze som si mala sama zatiahnut spet tak ze som si mala tie lica stisnut rukami a potahat horedole a ze by sa mi to zatiahlo spet do vnutra no ja neviem ako ved to bolo von dva centymetre a viac

Ukaz ako to mas ty, mne to vydrzalo tyzden, nic mi to nevyplo ( tu kozu malo drzat vypnutu ale vobec mi nic nedrzi )
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Odporucam a dakujem

Pan Mudr.Vladimir Pikula mi robil FACE LIFTING a Aptos, som nadmieru spokojna, je to naozaj pan chirurg a nemyslim len jeho perfektne odvedenu pracu, ale aj jeho ustretovost vyhoviet pacientke casove, je velmi empaticky, mily a vtipny, je to...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.