Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

28. 3. 2018 · Aktualizácia: 3. 10. 2023

Augmentácia s implantátmi Motiva

Stojí to za to
Približná cena: 3.100 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Augmentácia s implantátmi Motiva
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Augmentáciu som absolvovala 9. novembra 2017. Boli mi vložené implantáty značky Motiva (full, 500ml), pán doktor Dziuban mi všetko ochotne vysvetlil a poradil. operácia prebehla bez problémov a poobede som už ležala doma v posteli. Mala som pooperačné bolesti ale po 3dňoch sa to zlepšilo a po 5-tich som už vedela fungovať normálne. Takže ak nad operáciou rozmýšlajú aj mamičky, po týždni budete môcť normallne fungovat (som mamou 2,5ročnej dcérky). S výberom kliniky aj s pánom MUDr. Dziubanom som bola maximálne spokojná a môzmem len odporučiť. Všetci boli milí a ochotní mi ihneď zodpovedať všetky moje otázky. Dnes som už 4 mesiace od operácie, prsia su mäkké aj na dotyk a majú prirodzený tvar. Bolo to jedno najlepších rozhodnutí v mojom živote a určite by som išla do toho znova.

6

Komentárov (6)

Ahoj, to Ťa obdivujem, že si do toho šla pri malom dieťati, ale asi nemáš doma takého mamičkára ako ja :) Tie implantáty Ti poradil lekár, sú anatomické? Ako dlho trvalo než Ti prsia zmäkli?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj. Dcérka je zvyknutá byť chvílku aj bezo mňa nakoľko ešte študujem na VŠ. Prvý týždeň je veľmi ťažký, mala som veľké bolesti, som chudej postavy mám okolo 50kg a 169cm. Ale rodičia mi pomohli so strážením. Na 6-ty deň to bolo už super. Samozrejme nič ťažke nemôžeš zdvíhať ale my ženy sa vždy vynájdeme takže som nemala problém, čo sa týka starostlivosti o malú. Áno su anatomické 500ml (veľkosť navrhol lekár) a som maximálne spokojná. Prsia sa ti zdajú najprv veľke a tvrdé ale po tom 1. mesiaci už majú vysledný tvar ako ma byť a po 2 mesiacoch úplne. Prsia sú makké na dotyk a maju prirodzený tvar. Dojčenie dá prsiam poriadne zabrať a ženám, ktoré majú podobné problém to môžem len odporučiť.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj Karinkaaaaa, gratulujem Ti k novým prsiam a hlavne, že si tiee náročné dni po operácii zvládla i s malou dcérkou. Si dobrá :) Prispela by si k hodnoteniu i fotkami pred a po augmentácii? Myslím, že budeš vzorom pre x žien-maminiek :)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj Karinka, prosim ta kadial si mala vedeny rez a kde mas umiestneny implantat? Skvele, ze si sa tak rychlo zotavila. Ja mam doma 2 rocne dieta, tak zvazujem, ci este pockat alebo ist do toho....
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Pod prsiami a pod svalom mám implantát.
Ja som maximálne spokojná a som rada, že to mám za sebou. S dcérkou sme to zvládli po 6dňoch už som pomoc nepotrebovala, vždy som si nejako sama poradila. Určite odporúčam
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dakujem za odpoved ? aj za povzbudenie ☺
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Chcem si dať zvecsit prsia

Chcem si dať zvecsit prsia na koľko mám už roky komplex chcem to podstupit..Na koľko mi to moje finančné prostriedky nedovoľujú A dozvedela som sa že sa to dá aj na splátky tak vám píšem..moje ocakavania sú že konečne môžem chodiť Z hlavov hore...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.