Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

3. 4. 2018 · Aktualizácia: 28. 9. 2023

Laserové odstránenie znamienka

Stojí to za to
Približná cena: 110 €

O lekárovi

Nitra
Hodnotenie:
Laserové odstránenie znamienka
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Mala som znamienko na nose a cele. Mala som obavy z odstránenia lebo som myslela že to bude chirurgicky...na tejto klinike ma vyviedli z toho omylu... Odstránili mi to laserom..sú od vtedy už asi dva mesiace a není to už ani poznať.

2

Komentáre (2)

Ahoj Karinka a aké veľké to znamienko bolo? Tiež žijem v tom, že laserom sa dajú ostrániť len malé znamienka a časom sa tam aj tak urobí nové. Ostalo Ti po ňom nejaké viditeľné miesto?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj. Vieš čo mohlo mať asi tak 3-4mm ...ale bolo to také dosť vypuknutie...skôr taká.gulicka.. po Tom jednom už nemám nič .. z toho druhého čo bolo troška hlbšie mám ešte takú malú jamku ale to sa mi ešte zaceli.. stále sa to zmenšuje.. vôbec neľutujem že som sa nato dala..
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Odstránenie bradavíc

Krásne nové priestory, ľudský prístup ako od doktora tak aj od personálu. OdstráneVeľmi profesionálny, milý a ľudský doktor. Na konzultácii vysvetlí všetko do poslednej bodky. Samotný zákrok zvládnutý na výbornú ;) Môžem len a len odporučiť...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.