Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

11. 6. 2018 · Aktualizácia: 11. 9. 2023

Injekčné výplne

Nestojí to za to
Približná cena: 140 €

O lekárovi

WhatsApp
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Osobne som sa nikdy nestretla s horším prístupom lekára ako u MUDr.N. Z môjho pohladu veľmi nepríjemná a neochotná p.doktorka. Efekt výplne bol nulový, výplň vydržala sotva pár dni, zbytočne vyhodené peniaze, ktoré som neskôr musela zaplatiť u iného lekára pre želaný efekt. Určite neodporúčam tuto pani doktorku ak chcete byt spokojný s tým začo ste si zaplatili.

1

Komentár (1)

Dobrý deň Jana123, mrzí ma, že sa výsledok nepodaril a z toho celého priebehu nemáte dobrý pocit. Komunikovali ste po zákroku s lekárkou a upozornili ste ju na svoju nespokojnosť? Nebola Vám z jej strany ponúknutá oprava, poprípade čo na to hovorila?
Bohužiaľ z legislatívnych dôvodov nemôžeme publikovať negatívne hodnotenia s uvedením všetkých detailov, v tomto prípade s menom lekára/kliniky. Zodpovednosť za zverejnený obsah je na nás, tzn. pokiaľ by klinika/lekár vzniesol obvinenie na súde, že ide o lož či akokoľvek skreslenú informáciu, trestne odpovední by sme boli my/portál.
Negatívne hodnotenie s uvedením všetkých detailov je možné iba u subjektov, ktoré s tým súhlasili – tzv. Transparentní lekári https://www.estheticon.sk/transparentny-lekar-podmienky.
Vzhľadom k tomuto faktu, vás poprosím neuvádzať meno lekára pod príspevkom. Pretože chápeme, že sú to informácie pre Vás dôležité, tak si toto všetko môžete povedať cez \"súkromé správy\", ktoré sú len medzi Vami užívateľmi. A to jednoduchým klikom pod jeho profilovým obrázkom. Určite má ale vaše negatívne hodnotenie svoj význam. Vami zvolený počet hviezdičiek sa prepíše lekárovi do celkového hodnotenia a na hodnotenie môžu reagovať iní užívatelia.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.