Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

26. 6. 2018 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Plazma terapia

Nedôveryhodný výsledok
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Otázka: dobrý den, mesiac dozadu som podstupil aplikaciu kmenovych buniek kvoli lezii rotatorovej manžety subscapularisu potvrdenu na MRI. Znamy doktor mi odporučil, aby som si dal aplikovať tiež SCP prípadne PRP, kvoli dodatočnej stimulacii buniek ku difernciacii pre opravu a rast cartilage tissues... Mal by som zaujem u Vas sa objednať na aplikaciu PRP na dva krat (možno 3) s mesačnym odstupom, poprosil by som o termin ASAP, ak by sa nedalo kludne ako nahradnik, nemam problem prisť zo dna na den. Rozbor krvy a dalšie vyšetrenia vratane srdca som mal ku 21.5. kvoli kmenovym bunkam, tak to všetko som mal v poriadku(, verim že stale mam) a chcel by som rovno isť ku Vam na tu plazmu. Vstupne vyšetrenie by som nepotreboval vylučne len tu plazmu ak by sa tak dalo. Ak by sa dalo skor ako ten mesiac čo mi tu piše bol by som rad Ďakujem pekne.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Recenzia - Plaxpot plasmalifting

Pani MUDr. Silvia Gažíková Bothová má vysoko profesionálny a zároveň ľudský prístup. Rešpektuje požiadavky klienta, a zároveň vie veľmi citlivo vysvetliť aj svoju predstavu. Veľmi oceňujem jej osobný prístup ku klientovi. Výsledkom je prirodzená...

Čítať ďalej
Plazma terapiu odporúčam
Plazma terapiu som zvažovala už minulý rok. Ešte, že som dlhšie už nečakala. Zákrok nebolel a výsledok bol okamžitý. Menšie zčervenanie ale do druhého dňa pomyzlo, takže som normálne fungovala.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.