Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

18. 12. 2018 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Modelácia prsníkov Mudr. Viliam Jurášek v Košiciach

Stojí to za to
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Podstúpila som operáciu modelácia prsníkov. Rok som hľadala na internete informacie o zákroku a rozhodovala sa kam pôjdem. Rozhodla som sa ísť k Pánovi Mudr. Viliam Jurášek v Košiciach. Napisala som e-mail , kde sme sa dohodli na termíne konzultácie. Na konzultácii sme sa dohodli čo by bolo pre mňa najlepšie a hneď som si dohodla termín operácie. V deň operácie som prišla k doktori asi o 8 a o nejakú hodinu som už bola operovaná. Prístup doktora aj anestéziológa a sestričiek bol milý. Komunikovali, zasmiali sa len aby človek nebol v takom strese. Poobede o 15:00 som sa prebudila , hneď prišla kumne nočná sestra. Zoznámili sme sa ,porozprávali.Bola ochotná spravila mi čaj , kávu. Vždy keď som zazvonila bola pri mne počas celej noci. Ráno prišiel doktor, vybral mi direny previazal skontroloval a bol spokojný. Prsia boli síce ešte opuchnute, ale už vtedy to vyzeralo 100% lepšie. Prepustili ma domov , doma som preležala celé 2 dni a na 3 deň uz to bolo lepšie a každým ďalším dňom lepšie. Spanie a ležanie na chrbte nieje najlepšie. Bolela ma trocha aj chrbtica, ale dalo sa to vydržať. O 12 dní som išla vyberať stehy, všetko dopadlo super. Rany ma uz neboleli pár dni pred vybratim stehov, skôr to svrbelo ale nič strašné. Záleží asi aj od človeka ako to znáša. Prsia som už videla a som fakt šťastná . Sice sa tvar ešte trocha zmení ale aj tak viem že to bude už len lepšie. Ďakujem Pánovi doktorovi za odvedenú prácu aj sestričkám o starostlivosť. Odporúčam

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Zväčšenie i modelácia prsníkov
Po schudnuti 30kg moje prsia stratili tvar su ovisnutejsie.Z kosika D na B velkost.Mala by som zaujem o konzultaciu a popripade nasledovne aj zakrok,modelaciu prsnikov anatomickym tvarom minimalnou naplnou asi.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.