Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

7. 10. 2018 · Aktualizácia: 7. 9. 2023

Informácie ohľadne perácie asymetrie prsníkov

Nedôveryhodný výsledok

Dobrý deň. Chcela by som sa informovať ohľadne operácie prsníkov. Od 12 rokov som mala asymetriu prsníkov. Ľavý prsník vôbec nerástol a bol o cca 3-4 čísla menší ako druhý. Druhý prsník bol veľmi ovisnutý. V 17 rokoch som bola operovaná a to 2x. Do menšieho prsníka mi vložili tuk z brucha, ktorý sa však vstrebáva a stráca svoj tvar. Druhý prsník, ktorý bol väčší a ovisnutý mi prišili hore a upravili bradavku. Bradavka však stratila citlivosť, vôbec ju necítim a jazvy sú podľa mňa hrubé a bradavka veľká. Chcela by som si dať implantáty, ale prsia v momentálnom stave sú dosť veľké, ale škaredé. Pravdaže na tie pomery ich urobili dobre, ale nie som s nimi spokojná a hľadám lekára, ktorý by bol schopný opäť bradavku vytvoriť a zmenšiť a zachrániť celkový vzhľah poprsia. Vopred Vám veľmi pekne dakujem za informácie a ochotu.

1

Komentár (1)

Dobrý deň,
je veľmi super, že vašu cestu tak podrobne popisujete. Ohľadne samotnej modelácie prsníkov sa môžete informovať pod následujúcim odkazom: https://www.estheticon.sk/chirurgovia/modelacia-prsnikov-breast-lift-mastopexe
Samozrejme všetky podrobnosti Vám zodpovie lekár pri osobnej konzultácii. Už sa Vám podarilo, si zarezervovať termín?
Držím Vám palce a verím, že už čoskoro budete mať pekné poprsie
Lucka
Odpovedať

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Som nadšená z operácii a modelácii pŕs
Som nadšená z operácii a modelácii pŕs. Operáciu som podstúpila po 3 ročnom kojení mojej dcéry. Prsia stratili pružnosť a pekným plným prsiam bolo koniec. Pán doktor im dodal pekný tvar a ja som z výsledku nadšená.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.