Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

2. 1. 2019 · Aktualizácia: 2. 10. 2023

Hlboká vráska medzi očami

Stojí to za to
Približná cena: 75 €

O lekárovi

Chirkoz Medical Clinic
2 adresy v Bratislavský kraj, Trnavský kraj...
Hodnotenie:
Hlboká vráska medzi očami
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Zákrok prebehol rýchlo, bol skoro bezbolestný, Pán doktor mi pred zákrokom vysvetlil všetko o tom čo ide robiť, použil umrtvovací krém. Vrásku som mala naozaj hlbokú, teraz je vidiet iba lom v koži kde sa vráska nachádzala. Väčšiu zmenu som pocítila asi po 10 dňoch od zákroku, menej používam svaly na čele, takže sa aj menej mračím. So zákrokom som veľmi spokojná, ak bude treba prídem opäť.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Botox u pani doktorky Méryovej

Pani doktorka Méryová má úžasný prístup. Podstúpila som tento zákrok asi 4 krát a vždy som odchádzala spokojná. Výsledok viditeľný do 3 dní, pre mňa takmer bezbolestné ošetrenie v príjemnej spoločnosti. Určite odporúčam a teším sa na december....

Čítať ďalej
Odstránenie vrások pomocou botulotoxínu
Môj problém je,že mám chudu tvár a nám veľa vrások a potrebujem ich zmazať.Mam "len" 50 rokov ale tvar mám zostarnutu,..neviem čo by som ešte napísala snáď len toľko, že by som chcela vyzerať mladšie.Vopred Vám dakujem.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.