Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

25. 2. 2020 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

MUDr. Skulavik, Labioplastika, Skvelá recenzia pani doktorky

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Labioplastika, Skvelá recenzia pani doktorky Skulavik
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Pani doktorku Škulavíkovú som si vybrala na základe recenzií. Som veľmi rada, že som sa k nej dostala. Už pri konzultácii mi venovala veľa času a všetko dôkladne vysvetlila, čo sa dá, čo sa nedá. Aký bude reálne výsledok. Ja som si nechala na rozmyslenie niekoľko mesiacov, keďže som sa operácie bála. Teraz už viem, že moje obavy boli zbytočné ? Pred operáciou mi pani doktorka všetko ešte raz vysvetlila, čo bude robiť a ako, mala som pocit, že som jej najdôležitejší pacient na svete ?Naozaj som sa s takýmto úžasným prístupom od srdca u lekára doteraz nestretla. Pani doktorke na pacientoch úprimne záleží, aj vďaka nej bola operácia pre mňa celkom príjemná skúsenosť a žiadna trauma ?. Pani doktorka si dala záležať, aby bol výsledok čo najlepší a venovala operácii dostatok času, nebolo to len tak narýchlo za pol hodiny, ako som čítala pri iných recenziách. Prvý týždeň bol pre mňa veľmi náročný, keďže som mala som operované vonkajšie aj vnútorné labiá, bola som len doma v posteli s minimálnym pohybom, aby sa to dobre zahojilo. Aj keď to trvalo niekoľko týždňov, kým som bola úplne fit, stálo to za to. Dodalo mi to viac radosti do života, keďže som sa kvôli výzoru tam dolu vnútorne trápila. Pani doktorke som veľmi vďačná za jej prácu aj úžasný prístup. Neviem si predstaviť, že by som to riešila s nejakým iným chirurgom. Pani doktorka Škulavíková je špičková plastická chirurgička s úžasným ľudským prístupom.

2

Komentáre (2)

Dobrý deň.

Prosím, bolo by možné kontaktovať Vás súkromne a popýtať sa na detaily? Plánujem rovnakú operáciu a rada by som to prekonzultovala s niekým, kto má reálnu skúsenosť.

Ďakujem veľmi pekne.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
kludne sa pytajte do spravy
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Podarená labioplastika

Pred pár dňami som obsolvovaka u doktora Imricha Kováča labioplastiku. Ak sa niektorá rozhodujete, potrebujete poradiť a máte dilemu ku komu ísť, MUDr. Kováča Imricha Vám mozem len odporučiť, určite bude spokojné! Je to velmi mily, prijemny...

Čítať ďalej
Labioplastika + clitoral unhooding

Myslím, že na tento zákrok si lepšiu pani doktorku ani nemôžte vybrať. Pani doktorke som napísala mail a mesiac nato ma čakala už operácia. Úžasný ľudsky a profesionálny prístup od začiatku. Vidno, že pani doktorka svoju prácu miluje a ku každemu...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.