Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

4. 12. 2019 · Aktualizácia: 2. 10. 2023

Zväčšenie pŕs ľahkými implantáty - lekár na osobné odporúčania

Stojí to za to
Približná cena: 4.850 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Zväčšenie pŕs ľahkými implantáty - lekár na osobné odporúčania
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobrý deň, rada by som sa s Vami podelila o svoju pozitívnú skúsenosť s pánom Doktorom Boháčom. Po tejto operácii som túžila už veľmi dlho, avšak pre mňa bolo veľmi dôležité aj to pre akého doktora sa rozhodnúť a urobiť toto rozhodnutie správne. Myslím si že v mojom prípade toto rozhodnutie bolo to najlepšie čo som mohla urobiť. O pánovi doktorovi Boháčovi som sa dozvedela od jednej našej veľmi dobrej známej. Na základe jej odporúčaní som sa rozhodla pre konzultáciu s p.doktorom. Už hneď na prvy dojem p. doktor na mňa urobil úžasny dojem. Nie len tým, že bol veľky sympaťák, ale najmä svojou profesionalitou. Všetko mi vysvetlil a aj na otázky, ktoré sa môžu javiť ako "hlúpe otázky" odpovedal bez najmenších problémov. Poradil mi aj s výberom, ktorý by bol pre mňa najvhodnejší a veľmi si cenním aj to, že narovinu povedal čo áno a čo nie je pre mňa ako osobu a typ postavy vhodné a naopak čo je. Rozhodla som sa pre zväčšenie prsnikov implantátmi B-Lite /SL vo veľkosti 385 ml, anatomické. Tieto implantáty sú prvé odlahčené implantáty na svete. Majú minimálnu hmotnosť, preto nijako nezaťažujú chrbticu a najmä sú vhodné pre ženy, ktoré sú športovo založené, alebo priamo aj pre športovkyne. Sú jednoduche best of the best :) V deň operácie som sa citila skvelo, všetky sestričky spolu s p. doktorom Boháčom boli veľmi milé a nápomocné. Tesne po operácii keď ma zobudili, som v tej chvílí ani neverila, že už to mám za sebou. Všetko prebehlo rýchlo a bez komplikácii. Citila som tlak na hrudi, ale žiadna bolesť, ktorá by mi nedávala spávať sa u mňa neobjavila. Na druhy deň ma prepustili z nemocnice a ja som stále neverila, že som podstúpila vôbec nejakú operáciu. Mala som doma nachystané všetky možné lieky od bolesti, pretože z rozprávania a počutia od znamych, som naozaj myslela že sa minimálne týždeň nepostavím z postele. Ja som ani nevedela, že som niekde bola. Pri dcérke ktorá má rok a pol som sa toho najviac obávala, ale ja som bola taká fit, že okolie sa čudovalo ako to takto zvládam. Naozaj môžem povedať, že ma nič nebolelo, lieky od bolesti som si dávala len na noc a to nie preto, že som si ich musela dať , ale len pre istotu, keby predsa len bolesť dorazila (ale nedorazila). Až som si sama myslela, že je niečo divné práve na mne :) Momentálne sa vytešujem zo zväčených prsníkov a som nesmierne spokojná. Pre mňa sú dokonalé, prirodzené a úžasne. Nelutujem ani sekundu tohto rozhodnutia a výberu p. doktora Boháča. Je to obrovský profesionál, ktorý vie čo robí a vždy rád poradí a odpovie na všetky otázky. Keby som sa mala, ešte raz rozhodnúť, tak po tom ako som sa cítila po operácii a najmä s výberom doktora, pretože to je ta najdôležitejsia časť tohto celého, by som sa rozhodla úplne rovnako. Pre ňho a pre jeho profesionalitu. Dúfam, že som pomohla s výberom aj ďalším pacientkám, ktoré rozmýšlajú o niečom podobnom, prekonajú svoj strach a rozhodnú sa správne. Jedno veľké Ďakujem, p. doktorovi. Patrícia.

1

Komentár (1)

Dobrý deň Patrícia,

mám radosť, že ste spokojná po augmentácii prsníkov.
A ďakujem Vám za recenziu.

S pozdravom
Martin Boháč
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Super lekár a odborník
Dobry den, som 6 tyždnov po augmentacii prsnikov. Na zakrok som bola u pána MUDr. Paliatku a som veľmi spokojná. Super lekár a odborník. Pred zákrokom aj po bolo o mňa super postaranè. Ďakujem .

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.