Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

25. 2. 2020 · Aktualizácia: 24. 9. 2023

Abdominoplastika spolu s odstranenim pupocneho pruhu

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Abdominoplastika spolu s odstranenim pupocneho pruhu
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
  1. januara som podstupila velku abdominoplastiku (vertikal aj horizontal rez) spolu s odstranenim pupocneho pruhu. som po porode dvojiciek (1,5 rocne) a moje kedysi vysportovane brucho si to celkom odnieslo (kozny previs, slabe a rozidene brucho). nastastie som zistila ze aj v Trnave robia v Belleze takyto zakrok a tak som nevahala a objednala si konzultaciu u Dr. Zamboja. odpovedal mi na vsetky otazky, vlastne mi zistil aj pupocny pruh o ktorom som ani netusila a bez obav som ocakavala termin zakroku. personal aj sestricky boli paradne, ochotne a usmievave ci uz pred alebo po zakroku, pocas kontrol. operacia prebehla bez komplikacii, a na druhy den som si s ropivacainom pod pazuchou odsuchotala domov. ziadna bolest, iba taka silnejsia svalovica a tlak (co bol opuch), skor telo bolelo tym lezanim. doma som sa trosku obavala prvej noci, no nasledujuce dni som mala caste kontroly takze potom uz to bolo fajn. teraz po troch tyzdnoch je opuch skoro prec, jazva sa krasne hoji, odpadavaju posledne chrasticky, pupok je tiez pekny. samozrejme nedviham nic tazke, deti som doteraz nedvihala vobec, nepestujem ich, davam si pozor, riadim sa pokynmi, osetrujem si brucho.. kontrola o dva mesiace tak som zvedava ako jazva vyhoji za ten cas. som velmi rada ze som si vybrala tuto kliniku, nebanujem a sla by som do toho znovu. dakujem!
3

Komentáre (3)

dobry den kolko vas to staalo
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň.Môžem poprosiť cenu zákroku?Ďakujem
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
aj mna zaujíma cena prosím
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Operácia brucha, Praha
S výsledkom som veľmi spokojná, ako aj s personálom v Bratislave a hlavne v Prahe, kde som podstúpila zákrok. Cesta do Prahy je jediné mínus, ale výsledok stojí zato. Skvelé sestričky.(hlavne pani Kamila)
Plastika brucha - po troch deťoch

Po troch deťoch som podstúpila plastiku brucha na vašej klinike. Z kliniky som mala dobrý pocit už pri návšteve konzultácie. Príjemná atmosféra a milí zamestnanci. Pán doktor mi podrobne vysvetlil celý priebeh že hoci som mala troška strach...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.