Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

10. 2. 2022 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Rhinoplastika (operácia nosa)

Stojí to za to

O lekárovi

OPERA CLINIC
Bratislava
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Podstúpila som rhinoplastiku nosa. Po niekoľkoročnom rozhodovaní a hľadaní som si vybrala Opera Clinic a pána doktora Paliatku. Bolo to naozaj najlepšie rozhodnutie a výber. Pán doktor má naozaj estetické cítenie a zlaté ruky. Rekonvalescencia prebehla rýchlo. Operácia vôbec není bolestivá, možno trošku tlak v nose po vybraní tamponady. Po operácii a zložení dlahy treba ešte nechať čas kým všetko bude vypadať dokonale. Do pol roka až roka je vidieť konečný stav. Môžem len odporučiť pán doktor je milý, ochotný, ľudský prístup. Sestričky vám vo všetkom pomôžu a sú stále usmiate a veľmi milé. Cítite sa tam skoro ako doma. Kto stále váhate, nečakajte a netrápte sa svojim výzorom naozaj to stojí za to. Ja môžem len poďakovať a to som 9 mesiacov po operácii. Veľké Ďakujem.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Operácia nosa- lutujem...

V marci tohto roku som podstúpila Rhinoplastiku v BB a teraz to ľutujem. Plastického chirurga radšej menovať nebudem. Len chcem vám všetkým poradiť, aby ste sa pred takýmto vážnym rozhodnutím v živote dobre zamysleli a verili tým správnym ľuďom...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.