Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

25. 8. 2020 · Aktualizácia: 10. 9. 2023

Zákroky s Dr. Paliatkou Bratislava

Stojí to za to

O lekárovi

Bratislava
Hodnotenie:
Zákroky s Dr. Paliatkou Bratislava
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Svoj prvy zakrok u pana doktora Paliatku som podstupila pred vyse 10 rokmi. Jednalo sa o zvacsenie prs. Z vysledku som este aj po tak dlhom case stale nadsena. Vzhladom na skvelu odbornost a zaroven ludsky pristup pana doktora bola moja volba pri dalsich zakrokoch jasna. U pana doktora som zabsolvovala este operaciu ocnych viecok a liplift. So vsetkymi zakrokmi som nadmieru spokojna:-)

1

Komentár (1)

Ahoj, tak to je super, že aj po 10 rokoch si stále happy s prsiami. Aké implantáty máš, prosím - značku a veľkosť? A kadiaľ máš vložený implantát? To chceme asi všetky najviac - mať aj po rokoch prsia na svojom mieste aneřešit výmenu skôr, než je nutné :). Samozrejme, že každé telo je individuálna a ani rovnaký operatér a rovnaký implantát nie je zárukou rovnakého výsledku po 10 rokoch, ale aj tak by ma to zaujímalo.

V článkoch uvádzajú životnosť 10-15 rokov, ale dôvody, ako čítam v recenziách najčastejšie, sú že sa dievčatám už nepáči vzhľad, alebo chcú neskôr aj väčšiu veľkosť. Menej častejšie je dôvodom kapsulárna kontraktúra.

Ale vzhľadom k tomu, že sú prsné implantáty jedny z najviac strážených zdravotných materiálov, tak vlastne ani výrobcovia nelimitujú životnosť. U Polytech som teraz aj čítala, že rozšírili záručný program a B-Lite, ty odľahčené implantáty, zase vďaka tomu že sú ľahšie, budú ďalej na svojom mieste ...

Ty máš odporúčanú dobu výmeny od lekára?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.