Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

11. 1. 2018 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Zväčšenie prsníkov a predoperačné vyšetrenia

Nedôveryhodný výsledok
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobrý deň prajem. O necelý mesiac podstúpim operáciu.(zväčšenie prsníkov). Zachviľu má čakajú predoperačné vyšetrenia, ktoré si robím sama. Na klinike mi povedali aby som si urobila interné predoperačné vyšetrenie pred narkózou + ultrazvuk prsníkov. Keď som sa objednávala na tieto vyšetrenia, moja obvodná lekárka mi povedala, že si mam urobiť anestéziologické vyšetrenie ale, že možno mi ich robia pred operáciou. Neviete mi niekto poradiť či to robia ešte pred operáciou na klinike ??

4

Komentáre (4)

Ahoj Pepik. Môžem sa Ťa opýtať pre ktorú kliniku si sa rozhodla a pre ktorého operatéra? Ja som napr. bola na operácii v Nr v Avelane klinik a tam tesne pred opkou ešte so mnou hodila reč anestoziologička...
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ja som tiez nevedela tak som volala na kliniku pre istotu :-) zavolaj tam ked si niesi ista
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj anesteziologicke zvacsa robia na klinike . Treba len odbery,a interné .
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj, operácia ma čaká v Envy klinike v Košiciach. Tak som sa nakoniec pozrela poriadne a na faktúre mám napísane, čo všetko cena zahŕňa tak tam bolo anestéza + anestéziologické vyšetrenie. Tak myslím, že volať už nemusím. Ďakujem pekne za odpovede. Ešte ak sa môžem opýtať. Na klinike mi kázali mať 100% zdravotný stav . Momentálne mi začal rásť zub múdrosti, ktorý ma trošku pobolieva a asi mam zápal ďasien myslíte, že je to problém ? ..Môj zubár povedal, že to nemá žiaden vplyv na narkózu a pod.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Zväčšenie prsníkov - 27 rokov

Dobry den, Mám záujem o zväčšenie prsníkov.Zaujímalo by ma či je zákrok vhodný aj pre pacientku ktorej sa zvykne niekedy vyskytnúť vaginalny herpes.Ovplyvni zákrok imunitny systém? Som športovo velmi aktívna.Cvičím 5x týždenne-beh,erobik,Pilates..Mohla...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.