Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

20. 10. 2021 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Zväčšenie pŕs-POLYTECH 350 ml.,MUDr. Koperniech, Zvolen, choďte si za svojím snom

Stojí to za to

O lekárovi

3 adresy v Banskobystrický kraj, Prešovský kraj, Žilinský kraj...
Hodnotenie:
Zväčšenie pŕs-POLYTECH 350 ml.,MUDr. Koperniech, Zvolen, choďte si za svojím snom
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Už od dvadsiatky som uvažovala o implantátoch. Lenže vtedy panoval názor, že je to len pre smotánku, ľudia sa na to pozerali cez prsty. Veľmi som sa bála. Operácie, narkózy, komplikácii, bála som sa, že mi moja mama bude nadávať. Asi som na toto rozhodnutie musela vnútorne dozrieť. Dnes mám 38 rokov a na názore cudzích ľudí mi tolko nezáleží. Moje súkromie, moje peniaze, moja vec. Na prekvapenie ma podporil manžel aj mama. Lekára som si vybrala podľa diskusií, spoľahla som sa na intuíciu a skúsenosti kamaráta, ktorému pán doktor robil zákrok na tvári. Moje pôvodné prsia boli veľmi do strán, veľkosť asi 75A/75B, podľa strihu podprsenky. Myslím, že MUDr. Koperniech urobil maximum, aby boli moje nové prsia prirodzené. Teraz sú perfektné, neobmedzujú ma pri behaní a cvičení. Mám POLYTECH anatomické, 350 ml.Po 10 dňoch od operácie som sa vrátila do práce, dva mesiace po nej som začala opatrne behať, nosím dve športové podprsenky. Na ostatné cviky musím ešte počkať, ruky jednoducho nepustia. Hoci som na čas stratila komfort, mám citlivé bradavky a stŕpnuté prsia, dá sa to vydržať. Ostatným ženám odkazujem, aby sa nebáli mililitrov, aj ja som si mohla dať pokojne 400 ml. Choďte si za svojím snom!

1

Komentár (1)

Krásny deň, Nenullienka.
Wau, výsledok je perfektný! Prsia vyzerajú veľmi prirodzene a krásne zapasovali k Vašej postave.👌 Čo Vás presvedčilo dať si práve tieto implantáty? Dlho ste sa rozhodovali akú veľkosť a typ zvoliť?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Spolupraca bola vyborna

Dňa 4.5.2015 som podstupila operaciu u pana doktora Kovača ako aj konzultaciu. Jeho pristup je velmi profesionalny,spolupraca bola vyborna. Je to vynikajuci lekar,pri konzultacii poradi a aj starostlivost po operacii bola velmi dobra. Kliniku...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.