Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

6. 6. 2019 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Plastika nepekných pŕs po dojčení a schudnutí

Stojí to za to
Približná cena: 3.570 €

O lekárovi

MUDr. Jozef Hedera
Bratislava
Hodnotenie:
Plastika nepekných pŕs po dojčení a schudnutí
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Po odkojeni deti a naslednom schudnuti uz prsia neboli pekne. Pan doktor ale odviedol uzasnu pracu tym, ze navratil prsiam tvar a velkost a znova sa mozem citit ako zena. Velke dakujem patri doktorovi.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Zväčšenie i modelácia prsníkov
Po schudnuti 30kg moje prsia stratili tvar su ovisnutejsie.Z kosika D na B velkost.Mala by som zaujem o konzultaciu a popripade nasledovne aj zakrok,modelaciu prsnikov anatomickym tvarom minimalnou naplnou asi.
Modelácia prsníkov u MUDr. Švehlíka

V septembri r. 2015 som v Zdravotníckom zariadení MUDr. Švehlíka podstúpila modeláciu prsníkov pomocou rezu okolo dvorca a odstránenie fibroadenómu. S výsledkom operácie, prístupom pána doktora, sestričiek a celkovou starostlivosťou či už predoperačnou...

Čítať ďalej
Mastoplexia plus vymena implantatu
Dobry den tak znova ja dusana badzgonova ziadam o konzultaciu online dalsi krok by bol prichod rovno na operaciu zijem v mexiku a mam 2rocne dieta prichod na slovensko je 14septembra dufam ze koli kontrolam postaci ze ostanem do 25oktobra

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.