Strie na kolenách

m54
31. 7. 2013 · Posledná odpoveď: 30. 8. 2013

Dobrý deň, mám 17 rokov, strie sa mi začali robiť asi ked som mala 13. Tie na bokoch som už akceptovala a zmierila som sa s nimi, ale bezdôvodne sa mi začali robiť na kolenách a po celých stehnách,a nie malé... nechápem to pretože nenastala žiadna zmena váhy ani výšky dokonca sa zdravo stravujem, športujem.. som nešťastná... dalo by sa ich minimalizovať teda ošetriť laserom aj v mojom veku ??? tie na bokoch su už biele a dosť velke, na kolene ešte bordove.

Reklama

odpovede (4)

Všetky odpovede na túto otázku pochádzajú od kvalifikovaných lekárov

Zdravim,je to individuálne podľa použitej techniky a rozsahu zákroku.Estetic studio,Kanátová.

Banská Bystrica
Estetický lekár

Dobrý deň prajeme,

tieto zmeny na Vašej koži sa môžu diať aj z dôvodu poberania hormonálnej antikoncepcie. V prípade ošetrovania strií odporúčame chemický peeling, je účinný a určite ho môžete absolvovať aj vo svojom okolí.
Držíme palce pri riešini Vášho problému.

Svidník
Estetická medicína, Flebológia

Dobrý deň! Strie sa môžu vytvárať nielen pri zmenách objemu tela, ale aj v dôsledku hormonálnych zmien v organizme napr.v puberte a pod.
Aj vo Vašom veku je možné aplikovať určité metódy na korekciu strií.
Sú to napr. laserové ošetrenie,akustická rázová vlna, karboxyterapia. Volíme ich pri vstupnej konzultácii podľa vzhľadu strií, rozsahu a nakoľko ich treba viackrát opakovať, aj podľa možnosti dochádzky zo strany pacienta. U neplnoletých pacientov, zákazníkov je potrebná prítomnosť zákonného zástupcu.
S pozdravom MUDR.Chovancová, MedicalMKP, s.r.o.Nitra

(0)
Nitra
Estetický lekár

Dobrý deň,strie Vám vieme minimalizovať pomocou rádiofrekvencie v kombinácií s mezoterapiou avšak najvodnejšia by bola najprv konzultácia s lekárom u nás, ktorý Váš stav zhodnotí a odporučí liečbu.

Bratislava
Estetická chirurgia, Intímna chirurgia ...

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Poradiť pacientovi
Opýtajte sa lekára