Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

23. 3. 2021 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Facelift dolnej časti tváre v lokálnej anestézii, MUDr. Paliatka, OPERA CLINIC, Bratislava, efekt je výborný

Stojí to za to

O lekárovi

OPERA CLINIC
Bratislava
Hodnotenie:
Facelift dolnej časti tváre v lokálnej anestézii, MUDr. Paliatka, OPERA CLINIC, Bratislava, efekt je výborný
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Absolvovala som zákrok Facelift u MUDr. Paliatku.Mám 48 rokov a Clinic Opera som si vybrala na základe internetových recenzií a rozhodlo aj to, že tento zákrok je možné na tejto klinike absolvovať aj v lokálnej anestézii.Aktuálne som 18 dní po zákroku, jazvy v línii uší sú takmer neviditeľné, čo je znakom špičkového výkonu MUDr. Paliatku. Celkový výsledný efekt je výborný, naozaj došlo k želanému vypnutiu pokožky v oblasti brady a krku. Musím veľmi pochváliť aj zdravotné asistentky v Clinic Opera, sú to nesmierne milé a empatické dámy. Som veľmi vďačná za ich starostlivý prístup ku mne pred aj po zákroku.Ak zvažujete, či tento zákrok absolvovať v lokálnej alebo celkovej anestézii, osobne odporúčam lokálnu. Aj keď zákrok trval vyše 2 hodín, ubehlo to prekvapivo rýchlo a hlavne bezproblémovo. Ležíte si a počúvate hudbu, takže dámy, niet sa čoho obávať. Ak chcete vyzerať mladšie a sviežejšie, ale hlavne absolvovať tento zákrok bezpečne u TOP špecialistu , rozhodne odporúčam zveriť sa do rúk práve MUDr. Paliatku v Opera Clinic.

1

Komentár (1)

Dobrý deň,prosím Vás,to ste si dali robiť spodnú časť-nosovo ústne vrásky a krk?Rozmýšlam nad tým,lebo to ma trápi.Schudla som a mám ich výrazné,a robia sa mi syslíky na spodnej časti tváre.Koľko Vás to prosím vyšlo?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Facelift dolnej časti tváre

Keď som vstúpila do OPERA CLINIC, v tom momente som vedela, že som na správnom mieste, príjemné prostredie, veľmi milý a profesionálny prístup. Takže celá obava, či strach akoby vo mne ustúpil a cítila som sa veľmi príjemne. Podstúpila som zákrok...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.