Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

22. 6. 2021 · Aktualizácia: 12. 9. 2023

Otoplastika, MUDr. Bumbera, Bratislava, ďakujem za krásne neodstávajúce ušká

Stojí to za to

O lekárovi

2 adresy v Bratislavský kraj, Trnavský kraj...
WhatsApp
Hodnotenie:
Otoplastika, MUDr. Bumbera, Bratislava, ďakujem za krásne neodstávajúce ušká
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Chcela by som podakovat dr. Bumbera za nove krasne neodstavajuce uska :) vsetkym co sa boja a nevedia sa rozhodnut - urcite chodte to toho! Ja som sa tiez velmi bala aj ked mam pomali 30 , ale ked ze cely zivot som sa trapila kvoli uskam, nemohla som si dovolit dat vlasy hore v lete v horucave , tak som sa rozhodla vyuzit casy karanteny na nieco uzitocne. Dr. Bumbera ma velmi profesionalny pristup, trpezlivo odpovedal na moje otazky a vysveltil ako bude prebiehat zakrok. Pocas zakroku Dr. Bumbera a sestricka sa so mnou rozpravali, vtipkovali, hrala nam hudba a cas zbehol velmi rychlo bez akychkolvek komplikacii. Citala som na internete ze je vsetko hrozne pocut ked ze operacia sa robi na uchu, ale toho sa vobec nemusite bat. Uvedomovala som si ze sa nieco robi na uchy , pocula som zvuky ale ked ze to bolo uplne bezbolestive a tie zvuky neboli hlucne, vobec mne to nevadilo a som pochopila ze som sa bala zbytocne. Zakrok trval cca 2 hodiny. Po zakroku dostala som tabletky proti bolesti a isla som rovno domov. Prve 2 dni boli ok, bolo nepohodlne spat, lebo musite byt na chrbate stale ale dalo sa to. Na 3 den bolest sa zhorsila, lebo uska opuchli, boli citlive a velmi tlacilo na nich pod bandazou. Ale s tabletkami dalo sa to zvladnut. Tej bolesti tiez sa nemusite bat, nebola to taka bolest co sa neda vyderzat, proste 2 dni diskomforta ktore musite vyterpiet. Na 4 den uz bolo ovela lepsie, na 7-8 den uz vobec to nebolelo. Tip: kupte si vankus na cestovanie do lietadla, taky co sa zapina na krku (aby to vyzeralo ako kolecko), mne to zachranilo spanok! do otvoru na krk date usko a mozete spat na boku skoro od zacatku. Uska budu citlive do 3 mesiacov, ale uz po 1 mesiace dsikomfort je minimalny. Teraz som 3 mesiace po operacii a velmi som stastna ze som sa rozhodla na otoplastiku. Stale mam vlasy hore, asi za 30 rokov co som si to nemohla dovolit a uska vyzeraju velmi prirodzene, ako keby som sa tak narodila :) Dufam ze tato rezenzia niekomu pomoze spravit rozhodnutie a drzim palce, urcite nebudete sklamani!

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Operácia odstávajúcich ušníc

Dobrý deň, minulý rok v novembri som podstúpila operáciu odstávajúcich ušníc. Mudr. Očenáš spolu so sestričkou predviedli bezchybnú prácu. Operácia prebehla bez komplikácií a výsledok je úžasný! Ďakujem im za môj splnený sen a viem, že pri...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.