Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

4. 6. 2014 · Aktualizácia: 2. 10. 2023
Stojí to za to
Približná cena: 1.500 €
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobry den bol som som na rhinoplastike u doktora vladimira pikulu.prebiehalo to 100%.mal som konzultaciu o 3 tyzdne operaciu o 8:00 som prisiel ku dochtorovi a o 9:00som uz bol na operacii.zobudil som sa o 16:00 sestricky sa venovali na plno dostal som veceru rano ranajky.po konzultacii s dochtorom pikulom som siel domov o 9:00.5 dni som mal sadru a tampony v nose nic priemne ale nos ma vobec nebolel co som bol prekvapeny.po 5 dnoch mi vybrali tampony a sadra zostala,o dalsich 5 dni mi dal sadru dole a bol som prekvapeny ako to dochtor zvladol bol som rad a spokojny.na 3 dni mi dal naplaste na nos a mal dom si ho masirovat raz za den.tym by som chcel odporucit hocijaky zakrok u pana dochtora pikulu.ak sa ma niekto bude pytat na zakrok kazdemu odporucim.

2

Komentáre (2)

Dobrý deň, ste jeden z mála chlapov, ktorý napísal svoju skúsenosť. Ďakujem. Zaujímalo by ma, čo Vás na Vašom nose trápilo, že ste sa rozhodol pre operáciu? Operoval Vám doktor aj kosť, alebo iba mäkkú časť nosa? Máte nejaké fotografie pred a po, ktoré by ste chcel záujemcom o rhinoplatiku ukázať? S pozdravom, Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobry den jana.rozhodol som sa pre to ze som mal hrcku na nose a aj do eska mal som ho par krat zlomeny:)pan doktor mi odstranil hrcku a vyrovnal-vycetroval makku cast.fotografie som si nerobil a nemam ho ani uplne vyzdraveny,lebo som absolvoval operaciu pred mesiacom a nos odpucha zevraj aj pol roka ale raz za den masirovanim sa to urychli.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Maximálne spokojná
Zdravím.Som tretí týždeň po kompletnej rhinoplastike u pána dr. Hederu.Som maximálne spokojná.Nos mám presne taký aký som chcela. Ochota a starostlivosť u pána doktora je úžasná. Vrelo odporúčam. Patrí mu jedno veľké ďakujem!!! Siska :)
Korekcia kriveho a dlheho nosa

Fantasticky pan doktor a uzasny tim ludi na klinike. Pan doktor mi robil korekciu kriveho a dlheho nosa. Kedze su to len 2 tyzdne od operacie, nos je este napuchnuty, ale citim sa skvelo, a aj ked to este nie je finalna verzia nosika, som spokojna....

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.