Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

12. 3. 2021 · Aktualizácia: 4. 10. 2023

Septorhinoplastika u MUDr. Hudákovej, GÉVÉ Klinika, Košice, cesta za krajším nosom

Stojí to za to
Približná cena: 2.050 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Septorhinoplastika u MUDr. Hudákovej, GÉVÉ Klinika, Košice, cesta za krajším nosom
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Veľmi dlho som sa odhodlávala niečo spraviť so svojím nosom, lebo sa mi jeho tvar nepáčil. Prešla som všetky recenzie na operáciu nosa a hlavne na základe nich som sa rozhodovala. Podstúpila som aj niekoľko konzultácii. Napokon sa mi cez veľmi pohotovú a milú pani Janku z Klientského centra kliniky Hebe podarilo dohodnúť si termín u Mudr. Hudákovej. Vzhľadom na aktuálnu situáciu som myslela, že sa mi to už ani v tom roku 2020 nepodarí, ale práve naopak. Najprv som jej zasielala fotky, no napokon sme mali aj osobnú konzultáciu. Následne som na klinike Gevé podstúpila predoperačné vyšetrenia aj PCR Test (ktoré som si ako samoplatca platila zvlášť) a o pár dní ma čakala operácia. Popravde až do samotného dňa operácie som nevedela, či pôjde o Rhinoplastiku alebo Septorhinoplastiku. Nakoniec mi bolo posúvané septum, takže druhá možnosť. Operácia mi bola vykonaná v celkovej anestéze a kvôli tomu som samozrejme na kliniku prišla ráno o 8:00 na lačno a bez vody už od 22.00 hod. Ubytovala som sa na izbe, vyplnila niekoľko papierov a potom som dostala kompresné podkolienky a takého toho anjelika na zaväzovanie zo zadu a mohla sa presunúť na sál. Napichli mi žilu a takmer v momente som spala. Po prebudení mi bolo trochu zle, ale bolesti spojené s nosom som nemala. Celú noc strávenú na klinike mi bola k dispozícii veľmi milá pani sestrička. Piť som mohla o dáke 2 hodinky od prebudenia, jedla som prvé jedlo až okolo 17:00 - vývar, ale popravde ani by mi skôr nič nechutilo. Nasledujúci deň som bola prepustená domov. Tamponádu som si vyberala sama o tri dni od operácie. O týždeň som mala kontrolu, kde mi pani doktorka skontrolovala ako sa nos hojí a vymenila dlahu. Nakolko boli medzi tým sviatky, nebolo možné hneď o dva týždne od operácie si prísť na vyberanie štichov (tých modrých, čo sa nevstrebajú), pani doktorka ma ale inštruovala ako na to. Z pravej nosnej dierky vyšiel pekne po jemnejšom potiahnutí, z ľavej sa mi ho nepodarilo úplne vybrať. Bolo potrebné pod uzlíkom odstrihnúť a potiahnuť, je však možné, že som si nejako vtiahla uzlík dovnútra a už mi to nešlo.. Momentálne sa nachádzam v zahraničí a situácia je, aká je, takže sa mi nepodarí tak ľahko si s pani Dr. dohodnúť kontrolu.Nuž aby som zhodnotila celkové dojmy, oplatilo sa merať tu cestu zo západu na východ aj niekoľko krát, nakoľko pani doktorka vie dobre, čo robí, je profíčka vo svojom obore, takže nebol strach vložiť sa do jej rúk.

2

Komentáre (2)

Krásny večer Tonka??‍♀️
Ďakujeme za Váš príbeh a odporúčanie pani doktorky a kliniky.?Ako sa Vám darí a ako prebieha zotavovanie? Teší ma, že ste s výsledkom spokojná.? Výsledok je naozaj krásny a zmena je úžasná?✨? Krásna práca??
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Som teraz po viac ako 4 mesiacoch od operacie a začínam badať, že ako mi nos odpúcha zvýrazňuje sa mi aj priehlbinka medzi kosťou a mäkkou časťou nosa. Je to dosť citeľné predovšetkým na dotyk. Sama som zvedavá ako sa to bude ďaľej vyvíjať a či sa mi ta priehlbinka ešte zvýrazní.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.