Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

18. 6. 2014 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Vytvorili sa mi hrcky

Nestojí to za to

O lekárovi

CosMed s.r.o.
Bratislava
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Vobec neodporucam! Na vypln pod oci pouzila lekarka kyselinu hyaluronovu (HA) Princess, vytvorili sa mi hrcky a pod jednym okom mi dokonca napichla cievku, takze aj opuch. V ten den mi povedali, ze to sa este "usadi", odpuchne, tak som sla domov. Kedze ale hrcky zostali a nemohla som tak fungovat (pracujem s ludmi), ziadala som ich, aby mi na ich naklady HA rozpustili....a tam sa ukazala ich serioznost. Najskor im chybala latka na rozpustenie HA a potom doktorku niekolkokrat zatajovali...nakoniec som musela navstivit na vlastne naklady ine zariadenie, aby mi opravili to, co zde pokazili.... vobec neodporucam!!!

1

Komentár (1)

Aj ja som si dala aplikovať kys. hyal. pod očné viečka, hrozne mi opuchli, pani doktorka mi to opravovala rozpustením, ale stále vaky pretrvavajú, tak hrozne som nikdy nevyzerala. A botox na čelo neodporúčam, velmi ma bolela hlava, až na vracanie, trvalo to dobrý týždeň, mam zdeformované obočie a naštvaný výraz. Jednoznačne neodporúčam, veľka nespokojnosť.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.