Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

2. 7. 2014 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Otrasný prístup k pacientovi

Nestojí to za to

O lekárovi

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Čo sa týka zákroku, som spokojná. Bohužiaľ ale musím napísať aj druhú stranu veci a to, že pani doktorka je dosť nadradená a povýšenecká a jej prístup nie len ku mne, ale ku všetkým ostatným klientom sa mi vôbec nepáčil. Druhýkrát by som už ku nej práve z tohto dôvodu nešla.

2

Komentáre (2)

Toto hodnotenie som vložila, bohužiaľ, dnes som zistila, že je u MUDr. Kernerovej už zmazané. Myslím si, že nie som zaujatá, nakoľko som vložila pozitívne hodnotenie aj iným doktorom, s ktorými som bola spokojná. Mrzí ma, že negatívne skúsenosti sú mazané, tým celá táto stránka stráca svoj zmysel a objektívnosť.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň,

veľmi si cením Váš príspevok a rozumiem Vašemu rozhorčeniu. Dovolím si k tomu za našu stranu rozviesť, ako k tomu pristupujeme my. Do teraz sme ako poskytovatelia online priestoru museli dodržovať právnu legislatívu EU. Inými slovami, pokiaľ tu bude napadnutý lekár v negatívnom hodnotení bez podkladov a dôkazov, jedná sa o nepodložený subjektívny názor, ktorý my vystavujeme a publikujeme. Z právneho hľadiska lekára poškodzujeme my. Táto situácia nám samozrejme ale taktiež nevyhovuje.

Aby sme mohli pacientom vyjsť v ústrety v hľadání kvalitného a uvedomelého lekára, spustili sme novinku Transparentného lekára. Transparetný lekár je lekár, pre ktorého je pacient vždy na prvom mieste, prijímá zodpovednosť i za negatívne hodnotenia, ktoré budeme publikovať a lekár ich bude s pacientom riešiť. Vo väčšine prípadov sa jedná o komunikačný problém. Označenie, či je daný doktor i Transparentným lekárom, nájde užívateľ vždy na profile daného lekára. Pokiaľ sa lekár nezapojí medzi Tranparentných lekárov, je to jeho slobodná voľba, ale sám pacient sa môže taktiež slobodne rozhodnúť, či si takého lekára zvolí.

Prajem pekný deň a ďakujem za porozumenie, Jana David
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.