Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

25. 8. 2014 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Velke DAKUJEM!

Stojí to za to
Približná cena: 1.700 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Labioplastika
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Velke DAKUJEM patri pani doktorke Jozefine Skulavikovej. Som stastna a s vysledkom spokojna. Bola to spravna volba! ...perfektna komunikacia, ochota, prijemna, mila, starostliva...takto vnimam pani doktorku ja. Operacia sa dala bez problemov vydrzat, nic som necitila...jedine injekcie na lokalne znecitlivenie boli trochu neprijemne. Po zakroku sa mi rany rychlo hojili, nemala som ziadne bolesti, dokonca ani kludovy rezim som riadne nedodrziavala. V mojom pripade prebehlo vsetko hladko obratko :) Pani doktorku a nemoc.personal hodnotim na jednotku!

1

Komentár (1)

Dobrý deň, skvelé. Veľa žien rieši podobný problém, informácie od Vás im určite pomožu. Ako dlho ste o labioplastike rozmýšľala a podľa čoho ste si vyberala chirurga? Píšete, že ste bola operovaná v lokálke, je to rýchla operácia? Možete popísať, čo presne znamená a ako dlho sa dodržiava kľudový režim? ďakujem Jana :)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Podarená labioplastika

Pred pár dňami som obsolvovaka u doktora Imricha Kováča labioplastiku. Ak sa niektorá rozhodujete, potrebujete poradiť a máte dilemu ku komu ísť, MUDr. Kováča Imricha Vám mozem len odporučiť, určite bude spokojné! Je to velmi mily, prijemny...

Čítať ďalej
Labioplastika (MUDr. Švehlík)

Pán doktor mi rekonštruoval labiá, ktoré mi môj gynekológ takmer celkom amputoval. Bola som u viacerých plastických chirurgov, ktorí ma buď odmietli, alebo na silu hneď chceli operovať. U pána doktora som hneď mala pocit, že on je ten pravý,...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.