Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

9. 11. 2014 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Trichogram-vypadávanie vlasov

Stojí to za to
Približná cena: 35 €

O lekárovi

WhatsApp
Hodnotenie:
Trichogram-vypadávanie vlasov
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Chcela by som sa podeliť o skúsenosť s pani doktorkou Andreou Nestorou. Kedže má trápilo nadmerne vypadávanie vlasov, objednala som sa ku nej na trichologicke vyšetrenie. Prostredníctvom neho som sa dozvedela všetko o stave mojich vlasov a vlasovej pokožky. Pani doktorka mi zároveň odporučila prípravky vhodne pre moje vlasy a navrhla zoznam vyšetrení, ktoré by mohli odhaliť príčinu vypadávania. Predtým som absolvovovala návštevy u viacerych lekárov ohľadne tohto problému, ale ani jeden mi neposkytol tak komplexne vyšetrenie a nebol tak zorientovaný v problematike vypadávanie vlasov a produktoch ako pani doktorka. Navyše je nielen dobrá odborníčka, ale aj ako človek veľmi sympatická, takze ju určite doporučujem navštíviť.

1

Komentár (1)

Dobrý deň, ďakujem za príspevok. Môžem sa spýtať, ako prebiehalo trichologické vyšetrenie a aké prípravky Vám následne pani doktorka odporučila? S vypadávaním vlasov má problémy veľa žien, možno niektorej z nich Vašou odpoveďou pomôžete :) pekný deň, jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.