Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

16. 1. 2015 · Aktualizácia: 27. 8. 2023

Nadštandardný prístup

Stojí to za to
Približná cena: 2.500 €
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Na základe recenziíí na internetovej stránke som sa rozhodla pre operatéra plastického chirurga MUDr.Viliam Jurášek - súkromná ambulancia Košice pre vykonanie operačného zákroku zväčšenie prsníkov (Augmentácia). Bolo to pre mňa ťažké rozhodnutie vzhľadom na to, že išlo o reoperáciu prsníkov, keďže sa predtým inému plastickému chirugovi Augmentácia u mňa nevydarila - po vložení implantátov som mala asymetrické prsníky aj bradavky do takej miery, že som sa hanbila nosiť tričko bez podprsenky a vyzliecť si podprsenku. Dňa 16.9.2014 mi pán doktor Jurášek reoperoval prsníky - vložil anatomické implantáty pod sval a výsledok je úžasný. Už pri prvej konzultácii v jeho ambulancii som zistila, že je to profesioná a skvelý človek po každej stránke - milý, ľudský, profesne na veľmi vysokej úrovni, proste doslova pán doktor. Po operácii sa telefonicky informoval ako sa mám a našiel si čas aj cez víkend na výmenu drenov a ošetrenie. S takýmto prístupom lekára som sa doposiaľ ešte nestretla..Rovnako ďakujem celému jeho personálu - milým sestrám, anesteziológovi, jeho sestre a neobyčajne ľudskej sestre v nočnej službe za taktiež nadštandardný prístup. Ak ste sa rozhodli pre zvačšenie prsníkov, vrele a úprimne odporúčam pána doktora Jurášeka. Pán doktor ešte raz pre Vás a celý personál veľké DAKUJEM!

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Velmi spokojna s augmentacijou

Ja som s augmentacijou prsnikou velmi spokojna a odporucujem kazdej jednej ktorá o tom rozmysla.ja mam teraz krásne prsia na ktore som velmi pyšná.dakujem dr.jurasekovi za skvelú prácu a aj celému oddeleniu za dobrú starostlivosť.s pozdravom...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.