Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

2. 3. 2015 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Niťový lifting

Stojí to za to

O lekárovi

ENVY klinika estetickej medicíny
3 adresy v Bratislavský kraj, Košický kraj...
Hodnotenie:
Niťový lifting
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Mám 42 rokov a moja tvár pred nedávnom nebola to čo za mladi. Mám prácu, ktorá si vyžaduje, aby som vyzerala reprezentatívne. Čítala som o kadejakých omladzujúcich zákrokoch, rozhodla som sa ale pre niťový lifting. Jednak z dôvodu, že sa jedná o neinvazívny zákrok, žiadne rezanie a tiež preto, že dva roky budem mať pokoj a nebudem musieť riešiť žiadne ďalšie omladzovanie. Na MUDr. Kožuchovú som počula iba tie najlepšie referencie a môžem ich potvrdiť. Do oblasti líčok mi bolo aplikovaných niekoľko nití. Zákrok absolútne nebol bolestivý, nakoľko tvár mi bola predtým znecitlivená krémom, nič som necítila a trvalo to tiež veľmi krátko, asi 15 minút. Trošku som mala červenú tvár asi dva dni, ale opuch žiadny a modrina iba jedna mini, čo zakryl make-up. Avšak výsledok bol super, teraz som 3 mesiace po a žasnem, napnutie bolo vidieť ihneď po zákroku, ale teraz je to ešte výraznejšie, zmizli mi nosoústne ryhy, mám úplne vypnutú pokožku a plnšie líčka - vyzerám tak šťastnejšie, to hovorí okolie. Pani doktorka presne vedela čo má na mojej tvári zvýrazniť, čo napnúť, kde a ako. Zákrok úplne super! Bála som sa, ale žiaden dôvod na obavu nie je. A hlavne viem, že budem mať minimálne dva roky pokoj. Kliniku ENVY iba odporúčam. 10**** :)

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Facelift dolnej časti tváre

Keď som vstúpila do OPERA CLINIC, v tom momente som vedela, že som na správnom mieste, príjemné prostredie, veľmi milý a profesionálny prístup. Takže celá obava, či strach akoby vo mne ustúpil a cítila som sa veľmi príjemne. Podstúpila som zákrok...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.