Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

27. 2. 2020 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Facelift, blefaroplastika, lipotransfer - skvelé rozhodnutie

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Facelift, blefaroplastika, lipotransfer - skvelé rozhodnutie
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Vo februári som podstúpila facelift, blefaroplastiku spodných viečok a transfer tuku z brucha do viacerých oblastí tváre. Vo fáze rozhodovania som absolvovala viacero konzultácií v Bratislave, Prahe, Pezinku...Nakoniec som sa rozhodla pre kliniku Belleza v Trnave, kúsok od môjho bydliska. Presvedčila ma ochota a prístup pána doktora, taktiež príjemné prostredie kliniky a v neposlednom rade, oproti Bratislave a Prahe, výhodná cena . Pri ostatných konzultáciách mi chýbal individuálny prístup a vypočula som si naučené prednášky k téme, moje otázky boli zodpovedané vyhýbavo alebo čiastočne, tým pádom ani moja dôvera v lekároch nebola úplná. Tento pocit som nadobudla až u pána dr. Zamboja v jeho klinike, ktorú mám "za rohom". Zákrok som podstúpila v lokálnej anestézii, bol v pohode zvládnuteľný, aj napriek tomu, že trval cez tri hodiny. Výsledok je viac než uspokojivý, ďaleko prekonal moje očakávania. Unavený výraz tváre a nadbytok kože pod očami sú preč, kontúry tváre sú znova pevné a pritom nie je badateľné , že som podstúpila viac operačných zákrokov. Jazvy sa pekne hoja , po dvoch týždňoch sú minimálne viditeľné a to aj napriek tomu, že v minulosti som mala problém s hojením operačných rán. Celý personál bol veľmi milý a ochotný, boli mi zodpovedané všetky otázky a splnené všetky priania. Rozhodla som sa v správny čas (46 rokov) pre správnu kliniku. Rada sa budem vracať aj na doplnkové terapie, ktoré mi boli doporučené. Ďakujem!

3

Komentáre (3)

Dobrý deň
Ja mám tiež záujem o facelifting s kombináciou dolných viečok
Konzultáciu mám zanedbanú, len neviem kedy bude možné spraviť zákrok
Môžete mi povedať aká bola pooperačná starostlivosť a aké bolesti a pocity ste mali prvý týždeň?
Ďakujem veľmi krasne
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Hojenie prebiehalo štandardne, v prípade ťažkostí som sa mohla hlásiť na klinike, ale nebolo potrebné. Akonáhle ustúpi účinok analgetík podaných pri zákroku, môžte siahnuť po klasických liekoch. Bolesti som mala minimálne a postupne slabli , po troch dňoch som nepotrebovala ani lieky. Opuch bol adekvátny zákroku, zistila som, ako by som vyzerala, kebyže mám o 20 kg viac :).
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ďakujem
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Facelift , SMAS facelifting

pan doktor Jurasek mi robil pred 2 tyzdnami facelift SMAS. Som maximalne spokojna s vysledkom, priebehom operacie v lokalnej anesteze, pooperacnou starostlivostou, konzultaciami. Vrelo doporucejem kazdemu , kto chce bez najmensich komplikacii...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.