Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

14. 10. 2015 · Aktualizácia: 4. 10. 2023

Velmi mila odbornicka

Stojí to za to

O lekárovi

MUDr. Tímea Tkáčiková, PhD., MBA
2 adresy v Košický kraj, Prešovský kraj...
Hodnotenie:
Velmi mila odbornicka
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Velmi mila, odbornicka.. ak na plastiku (a vsetko s tym spojene) iba k nej..Viac ako slova vam povedia moje fotky ..Odstranenie pomerne velkeho znamienka pri ustach..fotka po odstraneni a aktualna fotka .. Lepsie som to asi nemohla ani mat..

2

Komentáre (2)

Ahoj máš to krásne koľko sa platí za odstránenie znamienka? Nemáš kontakt na pani doktorku neviem nájsť. Kde ti robili ten zakrok pri nej na wolkerovej ulici V snv?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj, dakujem aj ja som velmi spokojna! :) Pani doktorka ma ambulanciu na Hviezdoslavovej ulici (smerom k detskej poliklinike) ale odbocis vpravo hned na prvej odbočke (smerom k domu kobercov) je tam na rohu budova - ortopedicka ambulancia, k nej sa ale vchádza cez bránu vedľa, stretko si ale musis dohodnúť so sestričkou vopred a platila som tusim za 2 znamienka 150€? alebo 115? uz si presne nepamatam, ale len krém na jazvy stal 50€ ..Ale stoji to zato
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.