Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

29. 3. 2016 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Operácia uší u 13-ročného

Nedôveryhodný výsledok

O lekárovi

ENVY klinika estetickej medicíny
3 adresy v Bratislavský kraj, Košický kraj...
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Pekný den ,ja by som mala zaujem o operáciu uší u mojho 13.ročneho syna v Poprade kedže byvame v Spišskej Novej Vsi .Ci to robíte aj u deti ,kolko sa caka či je vhodne to podstupiť cez skolský rok ,ako dlho po operácii môže isť domov ,alebo sa to opreuje v lokalnej anesteze ,a posledna otazka je či časom sa to uško nevrati do pôvodneho stavu .Dakujem Trnovská

2

Komentáre (2)

ENVY klinika estetickej medicíny
3 adresy v Bratislavský kraj, Košický kraj...
Dobrý deň.
Operácia uší u detí je častá. V prvom rade je dôležitá osobná konzultácia, pri ktorej sa vypíše zmluva, zaplatíte zálohu-30% zo sumy operácie. Tak dávame termín operačného výkonu.
Pred operáciou sú nutné predop.vyšetrenia ( zrážanlivosť krvi).
Po operácii sú na uškách jeden týždeň obvazy, potom prídete na preväz. Dávame na ušká čelenku, ktorú Vám objednáme podľa merania synovej hlavy.
Niekedy je lepšie operovať počas prázdnin, aby čím menej vynechal školu. Na ušká musí dávať pozor, čelenku nosí ešte asi tak mesiac po operácii, v noci aj tri mesiace.
Po operácii, ak je v lokálnej anestézii, môže isť po hodine domov, no ak nevydrží, a je potrebná celková anestéza, pospí u nas, pokým to bude potrebné.
Operácie takéhoto typu vykonávame iba v Košiciach. Nie v Poprade alebo v Prešove.
S pozdravom Envy.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň, dúfam, že sa zákrok podarí, budem držať prsty. Dajte potom prosím vedieť, ako to prebiehalo a či to syna bolelo, keď to budete mať za sebou. Ďakujem. Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Odstávajúce uši (35 rokov)

Dobry den.mam odstavajuce usi,lave ucho mi viac odtava ako prave,chcem ist na operaciu usi co najskr pretoze v aprili ideme na svadbu,ale mam 3mesacne babatko ktore stale kojim,nebude to mat nijaky vpliv na to?nebude ma to po zakroku dlho boliet?bude...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.