Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

17. 3. 2010 · Aktualizácia: 26. 7. 2023

abdominoplastika alebo niečo iné?,?

Stojí to za to
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobrý deň,som 4 roky po operácii hypofízy-Chusingov syndrom,čoho následkom mi ostalo nadmerne veľa prebytočnej kože v oblasti brucha.Strašne to vyzerá,pri obliekaní si musím kožu doslova zapravovať do nohavíc.Akú operáciu vôbec potrebujem?Je možné,aby mi niečo preplatila aj poisťovňa?Dakujem.

2

Komentáre (2)

Dobry den

Podla popisu Vasich problemov by Vam najviac pomohla abdominoplastika. Ide o stav vyvolany chorobnymi zmenami, preto je mozne, ze Vam vykon preplati aj poistovna. Aby sme Vam vedeli presne poradit je nevyhnutne Vas vidiet. Nevahajte nas kontaktovat a dohodnut si termin osobnej konzultacie.
Dr.Magdo
chirmed@chirmed.sk
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Pekny den!, Tak konecne som sa rozhodla, ze s mojim velkym , ovisnutym bruskom nieco urobim, uz som sa zmierila aj s bolestou po operacii a bola som aj na konzultacii.Kedze mam jazvu po operacii zlcnika, tak mi nebola doporucena operacia, z coho som velmi sklamana a neviem to prekonat.... Stale myslim na to, ako by bolo mozne predsa dat si urobit operaciu brucha. Keby mi tak , prosim , niekto vedel poradit, ako by sa to mohlo spravit, ja verim chirurgovi, na ktoreho som sa z doverou obratila,...nie je mozna nejaka pooperacna liecba, ktora by zabranila odumretiu koze?, podstupil niekto operaciu s tym, ze mal jazvu v hornej casti bruska??...za vsetky odpovede vopred dakujem
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Pocity 10 dni po operacii brucha

Dobry den, Som 10 dni po operacii a citim sa dobre. Pan primar je ? z jeho pristupu som doteraz unesena. Vsetko vysvetlil a svedomite sa staral a navstevoval ma na izbe aj 3-4ktat za den. Dreny opatrne vytiahol nebola to ziadna bolest len neprijemny...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.