Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

31. 5. 2017 · Aktualizácia: 26. 9. 2023

Vital Injector, 29 rokov

Stojí to za to
Približná cena: 200 €

O lekárovi

Bratislava
Hodnotenie:
Vital Injector, 29 rokov
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Mám 29 rokov, chcela som svoju pleť hydratovať a vypnúť, preto som sa rozhodla vyskúšať ošetrenie formou Vital Injector. Bola to úplne moja prvá skúsenosť s estetickou medicínou a mala som trošku obavy. Ale opak bol pravdou :-) Musím pochváliť veľmi milý a profesionálny prístup lekárky, ktorá mi všetko vysvetlila, veľmi pekné prostredie, príjemný personál. Konečný výsledok po aplikácii bol skvelý ! Skoro vôbec to nebolelo. Som veľmi spokojná, ďakujem a odporúčam neváhať a vyskúšať ! :-)

1

Komentár (1)

Ahoj Iwka, aký si mala problém a ako si rozhodla práve pre túto metódu? Ako zákrok prebiehal a ako sa volá doktorka? Mohla by si vložiř foto?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
čistenie pleti v Košickej pobočke

Dnes som podstúpila čistenie pleti v Košickej pobočke, som maximálne spokojná čo sa týka prístupu personálu od recepcie až po kozmetičku, ošetrenie bolo veľmi relaxačne a prijemne a vrelo odporúčam aj iným mamičkám na materskej, ktoré si nestihnú...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.