Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

16. 11. 2017 · Aktualizácia: 20. 9. 2023

Gynekomastia u pani doktorky Zábavnikovej

Stojí to za to

O lekárovi

WhatsApp
Hodnotenie:
Gynekomastia
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobrý deň, ja osobne som podstúpil tento zákrok u pani doktorky Zábavnikovej a vyjadriť sa k tomu je ťažko slovami. Vzhľadom na to koľko som sa dočitál reakcií, chalanov po operáci aj po vizuálnej stránke ako to dopadlo, dovolím si tvrdiť že je možno to najlepší chirurg na Slovensku. Ja osobne som sa s niečim takým ešte nestretol ako môže niekto odviesť svoju prácu na 100%. Hovorím len klobúk dole. " Toto nie je žiadna reklama"

3

Komentáre (3)

Dobrý deň, Maxxx, fotku po operácii by ste mohol vložiť? Ako u Vás prebiehala rekonvalescencia? Bolelo to po zákroku?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Rekonvalescencia, v mojom prípade trvá 2 mesiace nič nerobím ešte sa to hojí. Treba si položiť otázku čo je to bolesť? Nič nebolí, akurát keď Vám vyberajú dreny, z môjho pohľadu to bolo akurát nepríjemné a trvalo to asi 2 min. Bolesť berie každý ináč preto ako tvrdím na tej operácii nič nebolí, len je to nepríjemné( nemám rád nemocnice a to prostredie krv). Po operácia treba uznať sám za vhodné kedy môžete začať cvičiť, alebo namáhavú fyz. prácu. Mne akurát povedala doktorka že nemôžem behať, pretože koža sa musí prilepiť a otrasmi by som si len uškodil. Cvičiť mi doporučila tak po mesiaci, ale aj tak necvičím jednak chcem aby sa koža priľnula a po druhé sa necítim ešte fit na cvičenie, aj keď je už druhý mesiac po operácii takže nie je sa kam ponáhľať. Ego si môžem namasírovať aj inokedy prednejšie je zdravie.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ďakujem za odpoveď. Ešte otázka podľa toho čo píšete, ste bol operovaný a zľaza bola vyrezaná, robila Vám pani doktorka aj liposukciu, či nebolo treba? Niekde som počula, že to bez toho nejde, ďalší že stačila iba liposukcia. Ako ste to mal Vy?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.