Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

18. 4. 2018 · Aktualizácia: 1. 10. 2023

Zmenšenie prsníkov (Mudr. Valdman)

Nedôveryhodný výsledok

O lekárovi

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Mam cely zivot velke prsia.. stale ma lakalo zmensenie pred 2 rokmi som mala cystu na prsniku a bola som sledovana u MUDr.Sak., ale vsetko bolo nakoniec v poriadku .. Boli ma krcna chrbtica vysku mam 158 a konf.velkost 44-46 , a po porode uz ani nekomentujem ..ovisnute, skarede.. Ocakavania ... nehambit sa a nehrbit ... Dakujem ..mame v rodine svadbu 16.6 .... tak som sa nakopla ..lebo zas potom nenabeeriem odvahu .. Som samoplatca ..

2

Komentáre (2)

Musíte prísť na vyšetrenie, potom bližšie. Objednajte sa na konzultáciu kedykoľvek dopoludnia u sestričky na t.č. 00421 51 77 21465
S pozdravom
Dr. Valdman
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj MarikaG, verím Ti, že rozhodnúť a nakopnúť sa, chce poriadnu dávku odvahy. Pre jej posilnenie Ti posielam odkaz, kde nájdeš príbehy žien, ktoré taktiež uvažovali a nakoniec sa i rozhodli a zmenšenie prsníkov pred časom absolvovali. Nájdeš tam množstvo cenných informácií a rád ako i fotky pred a po zákroku a taktiež hodnotenia na jednotlivých lekárov. Držím palce.
https://www.estheticon.sk/pacienti/zmensenie-prsnikov
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.