Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

7. 5. 2018 · Aktualizácia: 23. 9. 2023

Transplantovanie vlasov - pozitívny dojem

Stojí to za to
Približná cena: 1.990 €

O lekárovi

PHAEYDE Clinic
Bratislava
Hodnotenie:
Transplantovanie vlasov
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Zo zákroku a priebehu celého dňa mám pozitívny dojem, ráno ma čakal veľmi milý a kompetentný tím. Starostlivosť bola na vysokej úrovni, o všetkom sme sa poradili a pán doktor bol ústretový. Všetky otázky, ktoré som mal boli detailne zodpovedané a som velmi rád, že som sa po dlhých úvahách rozhodol tento zákrok podstúpit. Ďakujem celému tímu za profesionálne odvedenú prácu a za mimoriadne ohľaduplný prístup! S pozdravom, Peter

3

Komentáre (3)

Ahoj PeterW, krásne hodnotenie :) cítiť, že si spokojný. Ako sa cítiš s odstupom času po transplantácii vlasov? Vieš už posúdiť, či sa chytili všetky štepy? Koľko ich bolo potrebné transplantovať?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj Katka!
Cítim sa skvele, už začínam vidieť prvé vlasy :) Dúfam, že každý štep sa usadil, keďže som dával ozaj veľký pozor na oblasť, kde sa implantovalo.
Transplantovaných bolo 1250 štepov.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Tak to je skvelé. Mohol by si pridať k hodnoteniu i fotku pred a teraz po transplantácii? Máš ešte nejak citlivú kožu na hlave alebo už o tom ani nevieš?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.