Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

11. 6. 2018 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Odstránenie chĺpkov (4 ošetrenia troch oblastí)

Nestojí to za to
Približná cena: 1.120 €

O lekárovi

Nitra
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Podstúpila som 4 ošetrenia troch oblastí, ktorými boli genitál, bikiny a celé nohy, na ďalší termín som sa z dôvodu nečakaných výdavkov nemohla dostaviť, na moje zdesenie o pár týždňov boli všetky chĺpky naspäť a tisíc eur v háji, keďže mi klinika odmietla peniaze vrátiť, lebo oni službu poskytli a ja nemám s nimi podpísanú zmluvu žiadnu o výsledkoch, ktoré by mali byť dosiahnuté, tak súd je vlastne zbytočný, pretože právnik sa nemá od čoho odraziť. Ženy a muži túto kliniku absolútne neodporúčam, pokiaľ nemáte tisícky eur navyše niekde v ponožke, čo môj prípad teda nie je keďže nemám ani bohatého tatka ani priateľa, či muža a na všetko si v živote musela sama zarobiť. Keď tak  klinika, kde poskytujú ošetrenie frakciónovým LED diódovým laserom, ako na spomínaných klinikách, kde zaplatíte aj 4x menej ako pri metóde \"úžasného a výkonného\" alexandritového laseru.

3

Komentáre (3)

Dobrý deň Timejka,
je mi ľúto, že odstránenie chĺpkov nedopadlo podľa Vašich predstáv. Viem, že pri všetkých typoch lasera je viac menej nevyhnutné zákrok niekoľkokrát zopakovať, aby došlo k požadovanému efektu. A u každého človeka je to iné. Na akom počte ošetrení ste sa s klinikou dohodli? Nebolo možné navrhnúť iný termín pre ďalšie ošetrenie?
Bohužiaľ negatívne hodnotenia sú právne veľmi ťažko uchopitelné a preto musíme dodržiavať pravidlá a zákony. Negatívne hodnotenie s uvedením všetkých detailov je možné iba u subjektov, ktoré s tým súhlasili – tzv. Transparentní lekári https://www.estheticon.sk/transparentny-lekar-podmienky
Vždy je preto lepšie si vybrať lekárov, ktorí mají status transparentného lekára. Tí súhlasia i so zverejnením negatívnych hodnotení. U ostatních však mená môžeme publikovat len s iniciálmi. Vzhľadom k tomuto faktu, vás poprosím neuvádzať meno lekára pod príspevkom. Pretože však chápeme, že sú tieto informáce pre ostatných uživateľov dôležité, existuje možnosť ako si toto všetko povedať cez \"súkromé správy\", ktoré sú len a len medzi Vami užívateľmi.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň, Katarína... ja som meno lekára neuvádzala, iba meno kliniky na ktorej som ošetrenia podstúpila, na počte ošetrení som sa s klinikou nedohodla, na stránke uvádzajú, že je v priemere potrebných 5-8 ošetrení, pri osobnej e-mailovej komunikácii, mi už primár (ktorý ma v živote nevidel) písal, že som ten typ s hrubými chĺpkami, ktorý potrebuie viac opakovaní a že majú klientky ktoré podstúpili aj 12 ošetrení, čo je ale nehorázne veľa peňazí, ktoré bežný študent, bez bohatých rodičov nemá šancu získať tak jednoducho.... preto som začala navštevovať inú kliniku s inými partiami, kde laser fungoval už po prvom ošetrení, ale nakoľko majú 20% zľavu pri zakúpení celého balíku piatich ošetrení, zaplatila som si ho celý, už ma čaká tretie ošetrenie na tejto klinike a som naozaj veľmi spokojná a teším sa na ďalšie výsledky.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobry den smiem vediet o aku kliniku ide kdr ste mali taketo vysledky ?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Vrelo doporučujem toto centrum.

Mám velmi dobru skusenosť, veľmi milí personal a s vysledkom ošetrenia som bola maximalne spokojná. Dala som si odstrániť chlpky na brade a podpazuši, ale mala som svetle, čo bol v iných zariadeniech problem odstrániť. Tu som bola iba 3x a mam...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.