Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

12. 4. 2018 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Odstránenie chĺpkov na nohách a v intim. oblasti

Nedôveryhodný výsledok

O lekárovi

Nitra
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je možne sa ku vám objednať na hore uvedený zákrok. som skôr tmavší typ, chĺpky aj vlasy mám tmavé a pokožku rýchlo opálim do hneda. skúšala som IPL laser na hornú peru- niekoľko krát a nezabral. Chcela by som sa natrvalo zbaviť chĺpkov na nohách a v intim. oblasti. ďakujem

3

Komentáre (3)

Ahoj Janis, ja som tiež ten tmavší typ (hnedé vlasy, hnedé oči), presne tie partie, ktoré spomínaš mi na Avelane klinike ošetrovali celkovo 4x, čo ma vyšlo vyše tisíc eur no hneď ako som prestala chodiť, lebo sa mi nezdalo, že by ten prístroj vypaľoval korienky tak mi dorástli naspäť a podľa primára, ktorý ma nikdy nevidel som práve ten typ čo potrebuje od osem ošetrení a viac... takže ak máš tak cca 3 tisíc kľudne začni kliniku navštevovať. Ja som s inými partiami začala chodiť k nám do Pd Ryant klinika a už po prvom ošetrení som uvidela skvelé výsledly, teraz ma čaká celé leto šetrenie, aby som mohla aj na tie nohy a intimne partie začať chodiť, keďže zrovna nemám ďalších tisíc eur pod posteľou v ponožke.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Kde je ta klinika?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
EliskaM, ktorá teraz?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.