Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

9. 5. 2019 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Vypuklé brucho po druhom pôrode

Stojí to za to
Približná cena: 2.000 €

O lekárovi

MUDr. Jozef Hedera
Bratislava
Hodnotenie:
Vypuklé brucho po druhom pôrode
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Som po druhom porode 5rokov a brusko sa mi nechcelo vratit do povodneho stavu pred tehotenstvom. Bolo zvlastne, vypukle a pod prsiami aj take vystupenejsie a ta cast bola tvrdsia. Rozhodla som sa cvicit pod vedenim trenera, po 4rokoch som mala svaly takmer vsade len brusko bolo stale rovnake. Tak som zacala patrat, čo robit a na internete som sa docitala o abdominoplastike. Pred tym som samozrejme skusila aj fyzioterapeutku, ktora mi mala s diastazou pomoct, ale efekt by sa dostavil neviem kedy, nechcelo sa mi uz tolko cakat. K panovy doktorovy Hederovi som sa dostala po odporucani, pracujem so zenami v salone a kazda mi ho odporucala, ze senzacne pracuje a ma uzasne vysiedky. Dohodla som si stretnutie a potom aj termin zakroku. Klinika bola krasna, sluzby perfektne. Den zakroku som mala samozrejme stres, ale bola som odhodlana ist do toho. Po zakresleni som isla na salu a zaspala som ako ked doma idete vecer spat. A zobudila som sa par hodin po zakroku, vobec mi nebolo zle, ani nic take. Mala som 3 vyvody a preniesli ma izbu, kde sa o mna velmi pekne starali. Izba bola ako v hotely plus tv hned oproti posteli. Analgetika mi davali kedykolvek som mala pocit, ze citim bolest, takze to len chvalim. Po 4 dnoch ma pustli domov, bez vyvodou, este som bola prehnuta do predu kedze mi stahovali pokozku nad pupkom az dole. Po 2 a pol tyzdna som isla pracovat, vtedy mi aj pomohol wobenzym, ktory som az po tyzdni od op mohla zacat uzivat. Dodrziavala som vsetky instrukcie, cistila ranku a nosila stahujuci pas so specialnym bodickom. Dnes som 3 mesiace po zakroku a som nesmiere nadsena a stastna! Mam uplne osi pas, v strede bruska mam cely sval krasne v strede ako ma byt. Mam aj novy pupok a rez je teda od jednej bedrovej kosti ku tej druhej, ked si dam nohavicky vobec nieje vidiet. Prave si to kremikujem dermatixom a je skvely, jazvicky su mensie, velmi pomaha. Bola to super volba, ten najlepsi napad sa zverit do ruk naozaj odpornika. Dokonca mam aj priehlbinku nad pupkom akoze efekt vpadnuteho bruska. Teraz je to moja najkrajsia cast na tele. Mozem nosit obtiahnute tricka a tesit sa z toho. Bolo to moje najlepsie rozhodnutie a dakujem aj panovy doktorovy je uzasny odbornik! A my zeny si to zasluzime po porodoch sa tesit zo svojej postavy ?

1

Komentár (1)

Pekne pozdravujem, zaujala ma Vaša recenzia a odporúčanie na Concept Clinic. len jednu otázku mám, robili Vám to s využitím tkanivového lepidla ARTISS, o ktorom píšu na stránke? Ak sa môžem opýtať, aký ste ročník? ja 1978...a tri pôrody za sebou....Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.