Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

6. 6. 2019 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Korekcia jaziev po mammaplastike

Stojí to za to
Približná cena: 2.900 €

O lekárovi

OPERA CLINIC
Bratislava
Hodnotenie:
Korekcia jaziev po mammaplastike
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Po spackanej operácii prs - mammaplastika (chcela som prsia zdvihnúť) u nemenovaného doktora, ktorý mi prsia dorezal skrz na skrz a zanechal škaredé jazvy, kvôli zle zvolenému spôsobu šitia, som sa obrátila na viacero kliník s prosbou o opravu, ktorí ma odmietli s tým, že sa do toho nechceli púšťať, prípadne navrhovali riešenia, s ktorými som nebola stotožnená. U pána dr. Paliatku som bola na konzultácii ako u posledného a zmierená s osudom som čakala podobnú odpoveď. No na moje prekvapenie a potešenie navrhol presne taký postup, aký som očakávala. Prsia mi krásne opravil, síce boli potrebné 2 reoperácie, ale výsledok je neporovnateľný a jazvy minimálne. Pán doktor, vždy, trpezlivo a s úsmevom odpovedal na všetky moje otázky a musím pochváliť aj starostlivé, milé a ochotné sestričky. Odporúčila som Opera clinic aj kamarátke, ktorá u nich podstúpila augmentáciu pŕs a je, tiež, nadmieru spokojná. Určite odporúčam!

1

Komentár (1)

Dobrý deň, ja mám tiež dosť výrazné a nerovnomerné jazvy, ktoré so chcela u môjho lekára upraviť, ale bolo mi povedané, že to nemusí vyzerať po zákroku lepšie. Tých 2900€ je cena za odstránenie jaziev? Ďakujem za odpoveď.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.