Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

1. 7. 2019 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Operácie uší v Banskej Bystrici

Stojí to za to
Približná cena: 590 €

O lekárovi

ESSUR Clinic
Banská Bystrica
Hodnotenie:
Operácie uší v Banskej Bystrici
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Zdravim. V aprili som absolvoval operaciu usi v BB v Essure. Pristup pana doktora aj sestricky je na jednotku. Samotna operacia prebehla asi tak za hodinku. Samozrejme obdobie po operacii s bandazou a nasledne aj s celenkou je bolestive, avsak da sa zvladnut liekmi od bolesti. Dnes su to uz skoro 3 mesiace, usi drzia ako maju, treba si aj tak na ne davat pozor, pri spanku na jednej strane este trocha tlaci, ale zlepsuje sa to, predsa len sa tie rezy musia poriadne zahojit. Ak mate obavy, nechajte ich doma a spravte to pre seba. Rozhodovanie je asi pre kazdeho zdlhave a kazdy sa prirodzene obava, ale vysledok stoji za to a budete mat pokoj na vecne veky. :)

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Uši konečne nepretŕčajú

Pán doktor mi urobil plastiku uší, takže konečne mi nepretŕčajú. Bol to hrozný pocit stále ich skrývať pod vlasami a dokonca aj cez ne mi ich bolo vidno. Takže vlasy v cope u mňa nehrozilo. Som spokojná a ten pocit zopnutia vlasov je úžastný?

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.