Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

15. 3. 2021 · Aktualizácia: 6. 10. 2023

Estetická korekcia nosa u MUDr. Boháča, Bratislava, som veľmi spokojná s výsledkom

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Estetická korekcia nosa u MUDr. Boháča, Bratislava, som veľmi spokojná s výsledkom
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

U pána doktora Boháča som podstúpila estetickú korekciu nosa. Od prvej konzultácie som mala jasno, že chcem, aby ma operoval práve on. Pán doktor je neskutočne milý človek a veľký odborník. Veľmi som sa operácie bála o čom svedčí aj fakt, že som ju odkladala niekoľko rokov. No nie je sa čoho obávať. Zákrok aj rekonvalescencia sú bezbolestné. Chcem sa poďakovať aj pani anestezilogičke a sestričkám, ktoré sa o mňa pekne starali. Som veľmi spokojná a výsledkom operácie. Môj nový nos sa mi páči a čo je pre mňa dôležité je to, že zmena je veľmi prirodzená. Veľké ďakujem pánovi doktorovi Boháčovi, ktorého môžem každému, kto sa chystá na estetický zákrok jedine odporučiť!Kristína

1

Komentár (1)

Zdravím Kristína?‍♀️
Ďakujeme za odporúčanie pána doktora a Váš príbeh.? Kedy ste podstúpila zákrok, a ako prebieha zotavovanie? Nechcete sa podeliť aj o fotečky pred a po?? Zaujímal by ma výsledok nového nošteka.?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.